AKTUELNO

Žestoko!

Filip Car i Tara Simov su komentarisali ponašanje svoji bivših partnera pa je Car otkrio kada u se Dalila zgadila, a Tara kako ju je Ša povredio:

Meni se ona zgadila kada je pokazala svoje pravo lice. Meni je mnogo smetalo to njeno štekanje, promenila se - rekao je Car.
Ali možda je imala težak život, kao i ja - dodala je Tara.
Ma nema šanse, pokazala je kakva je. Odnos koji jednom pukne ne može više biti dobar, to nije to, lepiš staklo koje je puklo - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno meni je jako krivo što Ša i ja nismo uspeli, pogotovo što je toliko toga puklo zbog nas - rekla je Tara.
Ma nema šanse, kada jednom pukne to je kraj. Mina i ja seti se toga - objasnio je Filip.
Mene je Ša razočarao, on se dopisivao sa MC Aleks, ona ga nahvalila pre ulaska u Zadrugu 5, on joj šalje kao hvala na komplimentima. Švalerčina jedna - rekla je Tara pa nastavila da ogovara Ša:
On je bre klošarčina, šetka se sa mojim drugaricama, kupuje im farkmerke, bleji sa Aleks a ona i ja na sudu.. Da ne pominjem to što bi on mene preveraio kao i ženu, ali sam ja stalno bila sa njim. On je bre gadan, gadi mi se. Kada vidim kako se ponaša, jadan, klošarčina - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se ponašaš kao Dalila i ja. Ja nju ne želim da komentarišem, ni nju ni Dejana, ali samo pratimo jedno drugo. Ja sam drugačiji ove sezone, puštam ljudima da komentarišu, proše godine toga nije bilo - rekao je Car.
Ma vas dvoje terate inat jedno drugom - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.