AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Tanja Jovićević je bila naredna zadrugarka koja je opisivala osobu koja je najviše iritira.

Ova osoba je bila jako zanimljiva na početku druženja, mislila sam da smo našli zajednički jezik, ali sam usput provalila da je rob neke vrste foliranja, non-stop priča o rijalitiju. Prekida razgovore non-stop sa kim god se nalazim u društvu. Na proslavi Nove godine osetila sam nenormalno šunjanje iza leđa, naježila sam se. Jako je neprijatna, ume da opsuje i to mene lično. Zamera mi stvari, a ne poznaje me, misli da je popila svu pamet sveta. Nisam sigurna šta je u pitanju, ali jedino u nju ne bih mogla da ima poverenja. Komforista je, snob, nije moja šoljica čaja, a mislila sam da jeste - ispričala je pevačica.

Zadrugari su mislili da je u pitanju ili Irma ili Nevena Miličević, a Maca je otkrio da je Tanja opisala Nevenu. Krle je bio naredni takmičar koji je opisao zadrugara koji ga najviše iznervira.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta osoba nikad ništa ne priznaje, voli da laže - rekao je Krle, a zadrugari su ga prekidali, pa nije završio svoje izlaganje, te je ustao Zola:
Ova osoba pravi lažne frke, manipuliše ljudima, pokušava u trenucima da ubedi neke osobe u nešto da bi imala alibi. Ne sviđaju mi se lažne frke, nemam komunikaciju poslednjih par dana sa tom osobom - ispričao je Čolić.

Zadrugari su naveli da je Zola mislio na Stefana Mihića, a Maca je otkrio da je u pitanju Aleksandra Nikolić. Maca je dao reč Deniz Dejm.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, ova osoba uvek traži pljugu - rekla je Deniz i svi su pogodili da je u pitanju Irma.
Ta osoba je ušla i izgledala zanimljivo, samouvereno, mislio sam da ima svoj stav, posle 48 sati je ta slika počela da bledi, sad je sasvim izbledela, ne primećujem je. Ima jednog prijatelja i to lažnog. Mislim da je i ta osoba lažni prijatelj, obostrano lažno prijateljstvo. Biraju iste partnere i tako dođe da niko ne dobije to - ispričao je Sandi Kojić.

Zadrugari su nabrajali Irmu, Mihića, Mimu i Gruju, a Maca je otkrio da je Sandi mislio na Anu Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bože gospode, debila... Idi obijaj kućice - odbrusila je Ana.
Hajde tamo, lažno prijateljstvo - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.