AKTUELNO

Drama!

U nastavku raspodele budžeta, Stefan Karić se obratio Stefanu Mihiću.

Srednji budžet, da ti se iskupim za prošlo nedelju. Ima situacija u kojima si nepodnošljiv, iritantan... Želiš da igraš taj rijaliti... Onaj potez sa Deniz ti je bio potreban, ali ispod pokrivača. Znam da se Deniz naložila na tebe, malo joj se i sviđaš, vidi šta možete da uradite tu. Narod sve vidi, nije baš morao to - istakao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imao jasnu nameru i poruku, a ne da bi narod sve video - rekao je Mihić.
Ne volim kad si u rijaliti modu, sav se izobličiš, više volim kad popiješ. Svašta ti se izdogađalo, imaš posledice od svega toga, neke stvari i opravdavam - dodao je Karić.
Hvala ti na rečima. Ko mene hlebom, ja njega sa dva hleba, ko mene kamenom, ja njega sa 10. Tako me je otac vaspitao, mišljenja sam da sam vaspitan momak, ovde smo pod kamerama, narod sve vidi, a kada to kažem, mislim na to da narod vidi kakav sam čovek. Iskreno, sramota me je što delim vazduh sa 70% ljudi ovde. Za mene su to poražavajuće stvari u životu, imam potrebu da ustanem i iznesem šta te osobe radi u životu. Te devojke neke su mene prve ovde uradile, provocirala... Ja ovde nemam prijatelja, imam kolege zadrugare, koji imaju povratnu reakciju - istakao je Mihić.
Šta god da neka ženska osoba ovde radi, tebe ne remeti to, da ne treba da ulaziš u to koja devojka šta radi. Mislim da ne poštuješ Zolu kada se svađaš sa Nevenom - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet ću da te presečem, narod sve vidi... Postoji razlog za to i zbog čega je to tako. Svaka osoba koja mi uzme majku pokojnu ili oca u usta.... - govorio je Mihić.
Glumiš žrtvu, nisam ih uzela u usta. Ti sam prvi pomeneš - rekla je Nevena.
A opet kažem, možemo da napravimo fudbalski tim, prvih 11 od ovih k*rvetina, koje su svašta radile. To se sve vidi, narod sve vidi. To su vaša dela, ne moje - rekao je Stefan.
Da li je Deniz k*rva? - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je iskrena što se tiče svog posla i mene ne vređa. Kada me neko vređa, imam pravo da kažem da neko nije kompetentan da me komentariše. Opet ću da ponovim, možemo da sastavimo fudbalski tim od k*rvetina ovde - rekao je Mihić.
A šta si ti? - pitao je Sale glumac, pa zamerio Kariću što je Mihiću dao srednji budžet, a njemu mali.
E, ovo sam hteo od glumca da vidim - rekao je Karić.
Stefane, dečko te je najviše vređao ovde, a ti si mu prešao preko toga. A njemu je mesto u zatvoru, ja ću mu doći glave - istakao je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.