AKTUELNO

Hoće li ga poslušati?

Nakon novog sukoba Mensura Ajdarpašića i Filipa Cara, nastavila se raspodela budžeta Stefana Karića. Srednji budžet namenio je Saletu Luksu.

Čovek je sam sebi izvadio zub juče... Čovek slomio dvojku, izvadio šesticu, mislim da će uvek to pamtiti. Što se mog mišljenja o Saletu tiče, jedan si od pozitivnijih likova. Dobar si lik - rekao je Karić.
Ispala mi plomba - rekao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji budžet Dino. Mislim da u nekim situacijama ne treba da bude tu, ono juče sa Grujom... Vodi svoju politiku, ne mešaj se. Gledaj sebe, budi pozitivan, najbolji na žurkama, mani se tih sukoba - rekao je Stefan.
Hvala tebi i tvojima što su poslali piletinu, što su nas ispoštovali - dodao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet ide Anđeli. Od mene je zaslužila i veliki, ne verujem da me neko tako poštuje kao ti. Ne znam gde si osetila to da treba da prihvatiš svaki moj savet. Tako da, eto, mislim da zaslužuješ. Znam da sam od tebe dobio veliki, ali imam preče ljude. Budi takva kakva jesi, izdvaješ se ovde. Naravno, imaš i trenutke kad nisi normalna, juče si poludela kad si šišala Mateju, u sekundi se promeniš kao vetar. Zajedno ste mi idealni čak i u tim svađama, voleo bih da pokušate treći put. Eto, pokušajte još jednom - rekao je Karić.
Neću dok nisam 100% u tome, da opet ispadnem džukela - dodao je Mateja.
Imam poštovanje prema tebi, osećam da imaš dobronamerne savete - istakla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.