AKTUELNO

Rešio da ide dalje.

Na samom kraju emisije, Nevena Savić i Lazar Čolić Zola odgovarali su na pitanja novinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je Neveni uporno Miljana Kulić u oku? - pitao je novinar.
Nemam pojma zašto je spominje i zašto je spominje na bilo koji način. Zamerio sam joj to, stvarno nema potrebe za tim. Možda će ona bolji odgovor dati od mene - odgovorio je Zola.
Koliko te je pogodila informacija o Miljaninoj udaji? - nastavio je predstavnik sedme sile.
Tu noć su mi sva dešavanja prolazila kroz glavu. Bilo je tu svega, čak mnogo više ružnih nego lepih. Razmišljao sam da li je sve to bilo vredno i da li je imalo nekog smisla, ali sam shvatio da nema, da smo obična nula. Bezveze smo se izblamirali, i mi i naše porodice. Ne verujem da e ozbiljno udala ali i da jeste želim joj sve najlepše, ne želim da se opterećujem - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta te to koči u odnosu sa Nevenom? Ide ide pa stane, nikako da se zaokruži - pitao je novinar.
Svestan sam da tako možda ispadne, ali ni sam nisam suguran šta je pravi razlog. Meni veza u glavi, čim pomislim na to predstavlja neki teret iako ne mjora da znači da bi sa njom bilo tako. Možda previše razmišljam a ne bi trebalo. Nisam ja ravnodušan, daleko od toga, ali ne mogu da kažem da sam se brutalno vezao za nju, ali videćemo šta će biti - naveo je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena, da li si kivna na to što si Zoli bila samo se*s kombinacija a Miljana čak i verenica? - postavio je pitanje novinar.
Čula sam to, ali uvek se to kaže iza leđa. Ne osećam ja da on mene gleda samo kao se*s kombinaciju. Nisam kivna, iako je tako ispalo na onom snimku. Posle mi je bilo krivo za sve što sam rekla. To je više bio revolt prema Zoli, nego mišljenje o Miljani - odgovorila je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ide to pozdravljenje bivšeg momka pored potencijalnog sa kojim si intimna? - pitao je novinar.
Morala sam da se zahvalim za poklon - nasmejala se Nevena.
Rekla je čak i da često misli na njega. To su neke situacije u kojima ja nju hvatam u laži i zato još uvek nisam siguran u nju - dobacio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga