AKTUELNO

Nije to za nju!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević postavio je naredno pitanje Jovanu Tomić Matoru:

Matora, Aleks je opet krenula da se ograđuje od tebe po ko zna koji put, pa me zanima šta se tu dešava - upitao je Darko.
Desilo se to da u toku naših razgovaora i analize naših osećanja, i svake nedelje se kod nje nešto menja. Ispada da sam ja neko ko se tu utripuje. Ona je meni rekla da me gleda kao Viki i Nevenu, meni to nije jasno. Ona se mene već treći put odriče, a ona i ja smo krenuli da pravimo priču. Ona je trebala lepo da objasni da joj to nije to, a ne da mi kaže da je odnos sa mnom neprirodan. Ispada da sam ja imaginarno pričala o tome. Mene je sramota što ja opet ovo objašnjavam, koliko smo puta ona i ja pričali o tome. Ona ni sama ne zna šta i kako hoće i neće - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Možete vi da protumačite kao ona da sam ja emoivni maniputaltor. Iskreno ja sam dobijala svkakve epitete od nje i ljudi, da sam ološ, koristoljubljiva, možda sam ja glupa i luda, ja ne mogu da skapiram da se ona zaljubila u mene. Ja teško puštam ljude u svoj život i veoma sam se zaletela sa Jovanom, pa ću sada mda napravim distancu - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.