AKTUELNO

Pala joj roletna!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Nevenu Savić.

Šta će ti taj Zola koji i dalje uzdiže Miljanu? Priča da nema veze pšto ga je tukla, navikao je lik na batine - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno mi ne treba, mnogo sam se ponizla kroz taj odnos. Svi brinu o mom polnom organu i da li ću imati se*s... Ne treba mi i mnogo sam se ponizila. Da nisam popila ne bih to rekla, izvinjavam se Miljani. Sve moje ne valja, a ona je bila sve iskreno. Očigledno je da dečko voli batine - govorila je Nevena.
Nisam nikog veličao, to je laž. Rekao sam da koliko god je raila bolesne stvari, te stvari su bile iskrene, nažalost. Hteo sam da bude iskrena prema meni. Nisam mogao da dam drugi primer, jer je ona prva ta koja je spomenula, nisam ja prvi. Ja sa njom u konverzaciji ni ne spominjem Miljanu - pričao je Zola.
On je navikao da bude u ulozi žrtve. Zna on meni da prebaci što sam pozdravila bivšeg momka - dodala je Savićeva.
Ona spominje i vraća se na te svari, meni je to nenormalno. Rekla je da je 100% iskrena u odnosu sa mnom. Želi vezu sa mnom, a pozdravlja bivšeg dečka - nastavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.