AKTUELNO

Haos zbog poljupca!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Naredno pitanje bilo je takođe za Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dokle misliš da daješ kadar devojkama, samo da bi bile u centru pažnje, ti o Ani ne znaš baš ništa? Mensur je očigledno slušao Minu Vrbaški, a ti? - pročitao je Milan pitanje.
Nw znam šta da kažem, stvarno nisam mogao da obraćam pažnju na Minu Vrbaški, bio sam pod stresom. Svako ima pravo ovde da radi šta god poželi, tako isto i Ana. Mislim da se ne treba dovoditi u pitanje njena moralnost samo zbog poljupca jednog sa Matejom i jednog sa mnom. Ne možemo imati dvostruke aršine - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se on posprdao sa tim, sam se pitao da li je moguće da ga je čekala u krevetu! Marko, da li je to rekao? - dodala je Dalila.
Rekao si da te ne interesuje, rekao si mi Filipe! Ja sam ti rekao da te čeka a ti si rekao da te boli ku*ac i da nisi ni za kakvu vezu i da se sprdaš - dodao je Đedović.
Nisam ja to rekao, možda sam rekao da nisam za vezu ali ne da se sprdam, evo sada kažem, ne sprdam se! - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, vi najbolje znate. Rekao je da je namerno legla i da ga čeka. Čuo sam da se on njoj dopao još na početku, ne znam - rekao je Karić.
Rekao si Maji da je Ana kvarna i namazana - dodao je voditelj.
To sam i njoj rekao u lice. Možda bi Ana bila moj izbor da sam bio slobodan u tom trenutku - nastavio je Filip.
Zašto si je onda oterao? - pitao je Milošević.
Nisam je oterao. Moram priznati da ja nisam čist što se tiče emocija ni prema Maji još uvek, ne znam zašto to sad tako ispada - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga