AKTUELNO

Udružili se!

I dalje traje porodični sastanak, Marko Janjušević je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, rekao bih mojima da ja nisam u staračkom domu ili u ludnici da mi šalju onakve pidžame i posteljine. Moram da pokažem javnosti šta sam dobio! Nije mi jasno koja je to glava kupila da mi pošalje. Evo pogledajte - rekao je Janjuš.
Šta joj fali? Treba ti samo guska uz to. Uz pidžamu ide i kateter - smejao se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

E sad da nastavimo. Nažalost, ta osoba nije tu. Maja Marinković je prva na listi, da se pravi pametna a nije. Ali pošto nije tu neću komentarisati. Druga osoba je Viki, ona je imala najveću šansu da se pokaže u najlepšem mogućem svetlu. Mogla je mnogo toga, a završila je u krevetu i sada ne ustaje deset dana. Treća je jedna potpuno anonimna osoba, sa kojom smo trebali da se oduševimo kada uđe ovde... To je Irma naravno, uskače sama svuda, pravi se pametna, niko je ne je*e dva posto. Mislim da je do kraja niko neće shvatati ozbiljno... Naveo bih i osobu koja sve treba da stavi na papir, da vidi šta će prevagnuti. Naravno Gruja, pravi se pametan, govori nešto što misli da je dobro a 'niđe veze sa životom'. Ove koje će narod izabrati ja neću glasati, ja kažem kako mislim.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih Irmu stavio na sva tri mesta, ali ne mogu. Irma se pravi pametna uvek, uvek sve zna, svi su muškarci zaljubljeni u nju. Misli da je neko iznenađenje, a možda i jeste, ali ono negativno. Ne možeš nikada ćutati da neko nešto kaže. Druga mi je osoba Milica koja izmišlja i petlja. Milan ti govori sinoć jednu te istu stvar sto puta, a ti se praviš pametna. Znam dobro šta pokušavaš, a to je da vratiš Mensura - govorio je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti petljam niti bilo šta od svega što si naveo. Hvala ti, to je tvoje mišljenje - brecnula se Milica.
Na trećem mestu, Gruja. Tvoj postupak nije pametan za mene. Ideš protiv svega i svih, jedno govoriš a drugo radiš - nastavio je Dino.
Kako se pravim pametan? Ne radim ja stvari kako treba to jeste, ali se ne pravim pametan - prekinuo je Gruja.
Ja se samo vodim svojim postupkom. Rekao si da si tu zbog dece, da zaradiš koji dinar, a ti spavaš po ceo dan. Ja te vidim jer ustaem rano. Od kako si sa njom ušao u odnos, upropastio si svojih pet minuta koje si dobio ovde - nastavljao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nije došao i rekao da je pametan - priključio se Bane.
Ja pravim glupe poteze to jeste, ali nikada nisam pametovao - pravdao se Gruja.
Ne znam zašto skačeš na njega, a mnogi su te ovde naveli za istu stvar - dodao je Karić.
Ispadaš plitak - nastavio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih zamolila da ne skačete odmah na tuđe mišljenje, jer se uvek trudim da budem fer. To što se meni plave usta, to je moja stvar jer ću ja da teram ovde dok ne crknem. Obratila bih se Gruji. Delimo istu bolest. Pratila sam sve od samog starta, sve slušam pažljivo da bih kasnije mogla da dam repliku kako treba. Spomenula sam da nisi dao sve od sebe za reprizu Nove godine ti si napravio haos, a kasnije si spomenuo da nisi dao ni pedeset posto. Nikada nećeš da kažeš kako jeste, vređaš nam inteligenciju, praviš nas budalama. Pričaš mnogo a ne kažeš ništa. Meni Mima dođe i moli me da ti kažem sve kako jeste, ima tu mnogo primera. Ja sam Grujo, odustala sam od tebe. Naravno Dalila isto spada u sve ovo. Ja sam samo ta vrsta ta prijatelja koja uvek surovo kaže šta misli. Ni ja nisam bolja od nje, pravimo s*anja, u stanju smo da izađemo bez para. Takođe, mala Milica. Imamo kul odnos, ali se tu ništa ne poklapa - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.