AKTUELNO

Evo šta sve misli!

I dalje traje raspodela budžeta Stefana Karića, a naredni mali budžet namenio je MC Aleks.

Što se tiče Aleks, mali budžet za Aleks. Sve najlepše mislim o njoj. Ne bih voleo da promenim svoje mišljenje o tebi. Kad je bilo ono pitanje za Mateju, ne znam šta ti je bilo... Kao koga bi oralno zadovoljila, Mateju... Ta situacija mi je bila katastrofa. Isto bi me razočarala kada bi mi Matoru povredila. Ne podržavam ovaj njen stav o svemu tome. Zameram ti što nisi rekla Čorbi čekaj, stani, polako, ti si Matorin prijatelj. Taj stav prema Matoroj, da je to njen drug, to je bilo nefer i nekorektno. Trebalo je Čorbi da kažeš da ti se drugačije obraća. Mudro ćutiš sada - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispadam ja psihopata. Ja da bih nju zaštitila, tačnije naš odnos, ja svesno ispadam to. A onda ona kad treba da stane kao prijatelj uz mene, nje nema. Zato sam joj rekla da priča sa tobom. Ispašće ono što je rekla moja mama, da ja forsiram druženje i odnos, a forsiramo ga zajedno - ubacila se Matora.
Matora, kad bih ja znao da se neki moj drug loži na mene... To ne može da se desi u životu... - istakao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sto se tiče Čorbe, meni je bitno da Jovana zna moj stav. Ja sa tim čovekom ne želim da pričam, nikoga ne mrzim - rekla je MC Aleks.
Ne bih voleo da joj daješ lažnu naduč. Ne želim da kažem nešto pogrešno što bi Matoru povredilo... Što se tiče Čorbe, možete da imate normalnu komunikaciju, bez aludiranja na odnos. A ako ima toga, onda reci Matoroj da želiš da pokušaš sa njim, niko ti to ne bi zamerio, kao ni Čorbi - nastavio je Karić.
Eto, ona meni nije ni rekla ono što si ti čuo. Ja nemam pravo ništa da joj zamerim, mi nismo u vezi. Ako će da me poštuje, neka me poštuje zbog sebe, a ne jer ja imam emociju. A ja nisam kao ovi (Dragojevići), bitno mi je šta kaže mama - dodala je Matora.
Ali Matora, svaki tvoj odnos u koji uđeš takav bude psiho. Daš se brzo na početku i onda te povrede te situacije, pritom imaš traume od prošlog odnosa. Ti si onda problem - govorio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Morate da shvatite da je težina gej veze u rijalitiju mnogo veća nego ovi psiho odnosi - rekla je Matora.
Da, to sam čuo. Ja te podržavam, znaš moj stav i mišljenje o svemu. Aleks, naš odnos je korektan. Mali budžet, to je to - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.