AKTUELNO

Internet se usijao zbog vrele akcije Deniz Dejm i Stefana Mihića!

Na velelepnom imanju u Šimanovcima zadrugari su proslavili reprizu Nove godine, a ukućane su zabavljala velika imena muzičke javne scene među kojima se našao i bivši zadrugar Bora Santana, Pinkova zvezda Pavle Dejanić kao i folkerka Zorica Marković koja je ulaskom u Belu kuću atmosferu dovela do potpunog usijanja!

Njima su na bini društvo pravili i aktuelni učesnici zadruge - pevač Nikola Grujić Gruja, Sandra Čaprić i pevačica Sandra Rešić koji su svim cimerima priredili veče za pamćenje!

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Mihić i Deniz Dejm su iskoristili trenutak najluđe žurke da odu u toalet i započnu vrelu akciju koja ih je ostavila bez daha. Dejmova je or**no zadovoljila Mihića koji je ubrzo taj čin prekinuo i započeo brualni se*s bez granica. Deniz je svojim uzdasima zatresla zidove Bele kuće čiju je frekvenciju čila i Sanja Grujić koja ih je prekinula u intimnom činu koji je sve gledaoce šokirao!

Nakon intimnog čina oni su izašli iz toaleta i nastavili slavlje kao da ništa nije bilo!

Njeno druženje sa košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem i urnebesne scene koje su pravili u najpoznatijem imaginarijumu su postale pravi hit na svim socijalnim platformama, a nakon ovog intimnog čina internet je postao gotovo preplavljen scenama njihovog se*sa iz toaleta Bele kuće!

Podsetimo, atraktivna Deniz Dejm, je na ulasku u "Zadrugu 5" najavila skandalozno učešće koje će pomeriti sve granice. Ona je tom prilikom izgovorila rečenicu kojom je ostavila ceo region bez daha, a ona glasi: Tako mlada, a već Slovenka! Da li je ona tada mislila na ovakve scene ili publiku čeka još vrelih iznenađenja ostaje nam da vidimo!

Autor: N.V.

#Deniz Dejm

#Stefan Mihić