AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Anđelu Đuričić.

Da li se nadaš pomirenju sa Matejom, pa zato njemu nisi zalepila šlag, iako je on realno jedini zaslužio šlag koliko te je ponizio? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je neko otkako je ušla, pravila se fina prema meni, a odna je pokazala šta gaji prema meni, tu dozu ljubomore. Tara je mene uvredila, a prvo moju majku. Zove me gospođica savršena, dobacuje u prolazu i gađa papirićima, ne razumem. Devojka ima neki problem, okej što sam bila sa Matejom, ali komentariše fizički izlged i prelazi u lične frustracije. Mešala mi se i u vezu, na sve moguće načine pokušava da mi ospori. Meni ako diraš majku, za mene si odmah precrtan. Ne bih uzvratila fizički, ali ako već imam igiricu, zašto da ne? Ona je jedina osoba koju ne podnosim, a to je bila svrha igrice - govorila je Anđela.
Bio sam konjina, prihvatio bih da sam dobio taj šlag jer sam bio nekorektan prema ovoj lepoj devojčici - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga