AKTUELNO

Oduševila se!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Mateji Matijeviću.

Rekao si Dinu da ti obožavaš da provodiš vreme sa Anđelom i da bi mogao 24 sata da provodiš sa njom, ali da čim uđete u vezu, ona daje sebi za pravo za neke stvari. A da li misliš da ti sebi daješ za pravo neke stvari, npr. zameraš joj što se svađa i tako dalje? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu su, mi smo top dok se ne smuvamo. Nama je najbolji odnos kad se družimo ovako. Ona sebi da za pravo kada uđemo u vezu da mi zamera neke stvari koje bi mi i sad zamerila, ali sada ne daje sebi to za pravo. Kada nema taj momenat, ekstra funkcioniše. Evo, dva puta se pokazalo da sve cveta dok smo u prijateljskom odnosu, to mi nenormalno mnogo odgovara. Meni se ona od starta svidela, to je prva devojka koja mi se svidela, ali kad uđemo u odnos, nešto ne funkcioniše. Najbolje da se ne žuri, ovako ne najbolje, pa ćemo da vidimo šta nosi dan, šta noć Kao da ima dve osobe u sebi. Jedna mi se sviđa, nasmejana je, a druga osoba, kao da ide nekog da zakolje. Nemam pojma ni ja, ona je zadrta jako. Je nemam prava da pričam o tome, ali kad nam se spoje te karakteristike - rekao je Mateja.
Da li je istina da si rekao da je Anđela jedna od dve devojke sa kojima bi možda zasnuo porodicu? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ona je neko sa kim se gradi porodica, verna je, lojalna, moralni kodeksi su na najvećem mogućem nivou, lepo je vaspitana. Da je oženim, mogao bih da se zakunem da me nikada ne bi izdala. Osećam da je pravi prijatelj, meni jedan od najboljih, a i ja njoj - dodao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci su u pravu, to mi je i on rekao, da bi mogao 24 sata sa mnom, sve dok mi se ne pojavi to drugo raspoloženje, ali to je kad smo u vezi. Ne znam, malo mi je neprijatno, zbunila sam se skroz - rekla je Anđela.
Počela je da mi ljubomoriše i u prijateljstvu pogledam - rekao je Mateja.
Nije, nije... Ali ovo što je rekao mi se tako dopalo... Ne znam šta bih rekla - dodala je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su oni dragi, ja sam Mateji rekao da je ona primer ponašanja, odevanja, stava, karaktera. Rekao sam mu da ne treba da sumnja u nju i da ne treba da govori bilo šta loše o njoj. Ovo što je pričao da se loše ljubi, to nije ništa loše. Ja sam mu rekao da je to dobro, da može da vidi da nije bila iskusna u tom smeru kroz život. Ona je dobra devojka, treba da budu zajedno i da nađu kompromis. Drago bi mi bilo. Da imam sestru, voleo bih da bude ovakva. Mislim da je ona ono što mu treba, u odnosu na ono što je imao u prethodnom periodu. Ako si tražio sve što nije onako, sada imaš suštu suprotnost - rekao je Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.