AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Maju Marinković i Dejana Dragojevića.

Kako se osećate vas dvoje sa vašim partnerima koji su sa vama iz sažaljenja? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se osećam loše. Filip je rekao da nismo zajedno, imam istu slobodu - počela je ona.
Nenormalno mi je nakon svih situacija da se pomirim. Žao mi je prvenstveno sebe, više od Maje mi je žao sebe i moje porodice. Meni sam na prvom mestu ja, pa moja porodica i prijatelji, pa onda tek možda ona. Nenormalno je da tkao brzo prelazim preko nekih stvari - ubacio se Car.
Ja sam samo realna, mislim da Filip meni kaže da nismo sad u vezi i da ćemo biti u vezi kad vidi promene u mom ponašnju. Ja sam takva, hoćete da gledate moje promene sa 25 godina? - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu pričaš kad si ti ovde glavna ku*va? Paćenice, odgovori zašto si iz sažaljenja u vezi - ubacila se Zonjićeva.
Nakon svih stvari koje si napravila meni i mojoj proodici, nakon svega što si uradila, ne mogu da pričam sa tobom i da se grlim. Doživeo sam od tebe fizičko i psihičko maltretiranje - pričao je Filip.
On je meni vređao porodicu, o čemu pričamo? - rekla je Maja.
Meni nje nije žao, nego sam juče sateran u ćošak! Ja nema situaciju, molio sam je da ide u izolaciju. Rekao sam joj smetati Marijana, neću imati kontakt ni sa jednom, neću sesti i pričati, neka pusti da me prođe - vikao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi zadržao mir i da bi mogao da se naspava, ali sa njenom nenormalnom glavom, radi to da bi je smirio - rekla je Rešićeva.

Filip Car je napustio emisiju i otišao ispred Bele kuće, a Maja je poletela za njim.-

Oni kažu da sve to pričaš iza leđa - urlala je Maja.
Ne mogu da izdržim tvoje ponašanje, menjaj sebe! Ja mogu da budem normalan, a ti ne možeš! Ja ni sa kim ne sedim - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga