AKTUELNO

Evo šta misli o prijateljici!

Nakon što je Nikola Grujić Gruja zalepio šlag Deniz Dejm, došao je red da i ona otkrije ko joj je najomraženija osoba u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, ja sam spremila autfit za ovo, mogu samo da obrišem. PVC. Evo ovako, ja odmah znam kome da dam ovaj šlag. Odmah mi je zapala ova osoba za oko. Nije Zola. Ova osoba, zbog nekih uvreda, podbadanja, peckanja... Ne znam zašto ima pik na mene od početka. Stalno me podbada u prolazu. Kaže da mrzi to što sam nasilnik, a Tara mu je zapala za oko prve nedelje - rekla je Deniz, pa zalepila šlag Dinu Dizdareviću.
Ništa mi nije jasno, mislim da ima veće konflikte nego sa mnom... Zna ona dobro. To sam rekao, ima u ovoj kući veći konflikt nego sa mnom, samo što ona nema m*da - rekao je Dizdarević.
Sa kim? Pokaži mi - odbrusila je zadrugarka, a zatim je ustala Tanja Jovićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Đokiću opristila, izvinio se. Skrenula sam mu pažnju da se ne rade tako stvari. Mene je lično zabolela "Pljačka veka". Sandi je prvo dozvolio da opljačka, a onda da ga uhvate. Ja ove stvari ne govorim sa moralne tačke, nego sa etičke. Tuđe mi ne treba, a svoje delim. Rekla sam ti kad si ono uradio, ovo je vrlo lično, eto, ostala sam bez cigareta - rekla je Tanja.
Možda sam mogao da pretpostavim, uvek kad se nešto desi, Tanja kaže - dodao je Sandi.
Ja ti nikad nisam lično rekla i okrivila - dodala je pevačica.
Ali sam čula da pričaš okolo - dodao je Kojić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćemo li doživet da Tanja bude iskrena? Mnogi ljudi su pričali ovo, ono, da ona ne vodi ličnu higijenu, znam šta misli o njema. Treba da kaže šta misli o svakom - ubacio se Bane Čolak.
Znaš li ti sa kim pričaš? - pitala je Tanja.
Šta te je najviše povredilo za ova tri meseca? Sandijeva krađa budžeta? Da li te je povredio Miki više nego Sandi, hajde iskreno. Mića kad je bila pdoela budžeta? Da li ja treba da ti namećem? - pitao je Čolak.
Ja sam i u ovome iskrena. Mići sam rekla šta mislim - pravdala se pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.