AKTUELNO

Šok!

U toku su "Nominacije".  Zadrugari biraju između Dalile i Dejana Dragojevića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj.

Marko je juče pričao za klip u pušionici i slažem se sa stvarima i nominacijom. Mislim da to što oseća i kako se ponašaš, da je ljubav da, ali mislim da je više Dejanova slabost. U tim trenutcima mu preovlada slabost, a osećaj kad se prevće želudac ne može. Dalila je svesna te činjenice, ona bi volela da može da pomogne njemu i da to ne bude tako, ali je svesna da to ne može. Pominju te odnose, ali sve to ima razlog zbog čega je tako. Mislim da Dalila u nekim trnutcima, kad je bila neiskrena, bilo joj je žao, ali ne kao sažaljeva, nego se stvarno tako oseća. Volela bi da njemu pomogne, bude iskrena, a to je nemoguće. To su trenutci kad se ona oseća loše, bespomoćna je prema sebi i prema njemu. Nikako ne može da utiče šta god da uradi na moj injen odnos. Sve što kažem ovde, kažem i njoj, iz najbolje namere. Često joj pokazujem da čita stvari. Ona u ovim trenutcima bira reči kako će da bude iskrena. Bila bi ona surova, vratila bi se na pauzu, rugarski, a svesna je da je nemoguće. Ja sam lepo rekla da je sa Carem bila ludost, ne treba se dičiti sa tim. Ja je razumem, ali u tim trenutcima ja joj ne kažem bravo, ona je svesna, kao što je sad svesna da je najgore moguće ponizila Dejana. To je stvar koju je osetila slično. Mi možemo da tumačimo da li je ljubav, za mene je sa Daliline strane osećaj staha, a Dejan je apsolutno slab. Ja ne da sam bila slaba, gledala sam neke stvari, a mislila da je ljubav, a osećaj što imaš u sebi, nije ljubav. Ti da si stvarno srećan ne bi imao osećaj u sebi i ne bi kuvalo. Ja sam oprostila prevaru i borila sam se sa tim i hrabrila da je to ljubav, ne to je moja najveća slabost. Bolje je biti sam i boriti se sa tim osećajem, ispravnije prema sebi. Ne mogu ni ja da se oduprem nekim stvarima, u tvojoj glavi je nemoguće, prihvataš nešto drugo, misliš da ti je lakše, a nije. Ja nikad nisam osetila da me koristiš, nisi mi prebacila ni za jednu stvar. Da si bezobrazna, bahata, jeste, ali isto sam ti rekla da koliko god da si teška, jako si jednostavna za ljubav i prijatelja. Ko želi da te čuje i razume šta želiš da kažeš, veruj mi da bi ti ostao prijatelj. Ja sam tebe razumela, nisam gurala, samo sam nazvala stvari pravim imenom - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Dejana, čuvena kora od banane, to ostane i verujem da jeste to mislio. U tom trenutku smo mu svi mi bili kore od banane, ali nikad nisam imala potrebu zbog Dalile da ga komentarišem. Više sam ja bila paćeica i očajnica, Marko mi je prošle godine najviše pomogao. Vodila sam se osećajem da dokazujem ljubav, maštam o nečemo, a vidim istinu. Volela bih da pronađete sreću, a ne da svesno vučete sebe u nešto. Volela bih da Dalila u svoj boli pronađe sitnice, iz depresije izađu dobre stvari. Dejan ima veliku sreću, porodicu, lep je dečko, mlad i smatram da kad izađete da ćete progledati. Šaljem Dejana - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga