AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Dalile i Dejana Dragojevića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Mensuru Ajdarpašiću.

Mnogo se priča o njima dvoma i ništa novo nećemo reći, niti promeniti. Dalila je neko ko vodi računa o svom fizičkom izlgedu, uredna je, uvek je lepo obučena i drži do sebe, isključivo kad je fizički izgled u pitanju. Toliko je sebe osramotila, spustila u dno, uništila svoju ličnost i moral. Svojim lažnim samopouzdanjem gora sebe u dno, a misli da čini nešto što je dobro. Ja ponekad pomislim da li je ona normalna žena... Mislim da je napravila najozbiljniji grešku koju je mogla da napravi u životu, prema Dejanu. Najstrašnijie ga je ponizila, njegovu muškost je osramotila, degradirala ga je kao muškarca. Ne znam kako više da gledam na nju, ne znam ni ko je ona. Što se odnosa sa Filipom tiče, mislim da tu nisi čista posla. Ona nije sigurna i tačno se vidi kad govori o odnosu da nije rasčistila. Njoj da je trebala Dejanova ljubav, ne bi ni odlazila od njega. Dejan zna Dalilu bolje nego svi, a on se sa tim bori. On nikad neće biti načisto, jer najbolje zna ko je ona. On u svojoj glavi zna da je on i dalje njen ideal, on na sve moguće naćina pokušava njoj da zgadi Cara, da predoči njegove postupke i uveličati sebe kroz taj odnos. Ja sam u dobrim odnosima sa njim, dosta smo dobri, ali to je druga priča. On je kao muškarac u njenim očima jako mali, baš zbog ovoga što joj je dozvolio nakon svega ovoga. Ona da je tražila ovu ljubav, ostala bi, a dao je ono od čega je pobegla. Toliko je ružnih stvari izrekla nanjegov račun, izvređala i ponizila, ja ne mogu ni da upamtim sve reči koje je izgovorila. On je u najgorim odnosem sa Carem, a tu mi ni on nije rekao što je ona, koja ga je volela. On je izgubio sebe, nema sebe, ima Dalilu. Sve je odbacio od sebe, a utehu traži u njoj. Vremenom će se opet pokazati, videćeš. To su stvari sa kojima nemože da se bori. Kako bi se osećao? Boli li tebe sve što ti je izgovoreno i učinjeno? - govorio je Mensur.
Kao predavanje da slušam, hvatajte beleške - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je neko ko voli da da, ali nerano daje, a vrlo rado uzima. Dalila je jako opasna i jako je moćna u nekim stvarima, ona može i sa muškarcima da se bori i nosi, žestoka je i jako opasna - nastavio je on.
Ti se prvi bojiš - odbrusila je Dalila.
Meni je jako žao što je ona učinila, a čini i sebi i njemu medveđu uslugu. Dalila je neko ko voli da se slika, voli kamere ijavnost. Mislim da se nije iskreno pokajala i da se i dan danas ne kaje. Bojim se da bi bilo svačega i da će biti svega. Ona mirišljava Dalila, lepa je meni bila okej i sa njom sam bio dobar. Što se tiče Dejana, on toliko ne može da oprosti porodici zbog nečega, ne znam šta je toliko krupno. Rekao je da treba vreme da prođe to nešto, a možda su oni ranije uvideli ovo što će se desiti. Šta su roditelji tako strašno učinili da njima ne može da oprosti, a njoj može? Da li ceni sebe i da li ima poštovanja prema sebi? Da li je svestan da uništava svoju ličnost ovim stvarima. Mislim da preko ovoga što je ona uradila i preko ovoga što je on sad uradio, ne kažem da je loš, ima on neke strane, sebičan je i neradno daje. Verujem da on nju voli ida je zaljubljen, da mu je stalo do nje. Privrženiji je bio on njoj, nego ona. Mislim da ga ne voli, svojim navodima iz radija danas je potvrdila. Mislim da je sa njom samo sebi da pomogne i sebe da uteši. Još vlada neka energija u kući i trag koji su ostavili. Ovog puta ću na Dejanovu žalost, a Dalilinu sreću poslati Dalilu u izolaciju - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga