AKTUELNO

Glumi joj prijateljicu?!

Naredni klip prikazao je razgovor Ane Jovanović i Tare Simov na temu Anine potencijalne veze sa Matejom Matijevićem, a Tara joj je jasno stavila do znanja da, ako ona poželi, Jovanovićeva nikada ne bi mogla da bude sa Matejom, kao i Anđela Đuričić:

Sve sam dobro rekla, ja sam krenula da se hladim od Mateje, precrtala sam neke stvari u glavi, blokirala sam sve što me je nosilo ka njemu. Ne želim da se moja dobra namera tumači kao loša namera, Mateja je danas rekao kako je zaboravio i neke stvari koje sam mu priča o svojoj porodici. Već mesec dana se komentariše da sam ljubomorna na Anđelu, ne želim da ispadam zla i pakosna. Ja sam sebi savršena, dovela sam sebe do savršenstva - objasnila je Tara.
Mislim da je Tara bez razloga izgubila samokontrolu i krenula da me gađa flašama. Ja ništa loše nisam uradila. Ako neko nije ljubomoran, zašto taj neko ide kod frizera i traži da ima istu frizuru kao ja? Ja se o njoj nisam informisala, niti me je interesovalo. Ja sam se odvojila od nje, čim sam videla njene namere. Videla sam ko je Tara Simov, ti i sad pokazuješ da si ljubomorna na mene - govorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je, što se mene tiče, pročitana kao knjiga. Čim se čula da ja poznajem devojku, iskoristila je priliku da joj se približi. Ana joj se smejala, kad je Tara iznosila balone, govorila mi je da se pravi da je loše, da joj Tara namerno gura kod Mensura i Frana, samo da je udalji od mene. Ana je se plaši - otkrio je Tara.
Ja sam u studiju rekla da ne želim da se svađam sa Tarom, jer mi je ispod nivoa da se svađam sa osobom koja ništa žensko nije pokazala. Smejala sam se kad je iznosila balone, prokomentarisali smo da je namerno sela iza, da - potvrdila je Ana.
Tara je samo provalila da može da manipuliše njome, zato se sad smeje i sladi - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.