AKTUELNO

Ostao je nem!

Naredno pitanje gledalaca Milan Milošević postavio je Filipu Caru:

Da li znaš da si bio u pravu kad si Dejanu rekao da je šlag trebalo sebi u facu bda zalepi? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina, nelogične su mi stvari koje radi. Da gledam sa strane, opet bih rekao da ovaj čovek sad sve radi drugačije. Baš sam Maji pričao, kad sam muvao Dalilu, ja sam imao noćne more, posle spavam kao medved. Čim sam ušao u svađu, opet loše spavam - rekao je Car.
Jedna od najvećih Dejanovih grešaka jeste ta dodela šlaga, da tako kažem. Sve što je gutao prethodnih meseci, on je iskalio tim šlagom. Nije njemu Car kriv, samo je kriv on sam sebi ili partner, koji je sve to dozvolio. Sam je kriv, mora to da shvati - komentarisao je Janjuš.
Dejanu se vraća snaga, sad je kao vulkan eksplodirao. Želeo je da svi očekuju kako će Dalili zalepiti, a on je zapravo hteo Caru. Čas je srećan, čas je mnogo tužan - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam koju je potrebu imao da ismeva Maju, on povređuje sve oko sebi, samo zato što Dalilu ne sme, ima autoritet nad njim, to je nešto nenormalno, ne mora da vređa, neka sedne sa tom ženom i priča - dodao je Filip.
Ako Filip Car ustane i kaže da je zaljubljen u tvoju ženu, Dalila se tada družila sa njim, jer joj se već sviđao, trebalo je tada Dejan da reaguje, ne sad. Trebalo je tada da vidi šta mu se dešava ispred nosa. On je prvi rekao da ga Filip ne zanima, nisi reagovao kad je trebalo, mnogi su se preigrali - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi uradio Filip Car čoveku koji bi je*ao njegovu ženu?! - vikao je Mića.
Dejan štiti Dalilu od svih komentara, da li ste čuli da je Dalila ustala da kaže kako Dejan nije psihopata? On nju brani od svih i dalje, ali ja nisam čuo da je Dalila ustala njega da brani - uključio se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga