AKTUELNO

Pokazao svoju drugu stranu!

U toku je radio-emisija "Amnezija". Voditelj i urednik Bane Čolak je za zadrugare pripremio vruća pitanja koja će ih ostaviti bez daha. Marko Osmakčić je bio njegov naredni gost.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš ovo što je Viki pričala malo pre? - pitao je Čolak.
Šta da ti više kažem... Lagao bih kada bi rekao da me nije pogodilo. Kada čujem ovo posle svega, ne mogu ništa da povežem. Ako je to bila neka ljubav, onda nije tako trebalo da se desi. Odmah mi je javljeno, bio sam u pripitom stanju, pa nisam bio u stanju da budem svestan. Tako brzo sve i hladnokrvno, ne znam. Pitam se čemu sve. Kome inat, kome inat? - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji li mogućnost za pomirenjem? - pitao je Bane.
Neke stvari nisam mogao odmah da svarim. Nekad sam jako tvrdoglav i uporan, znajući sebe verovatno bih rekao u nekom trenutku 'ko mu je*e mater' i pomirio se sa njom. Ali ovakve stvari ne mogu. Možda me zato i boli, što znam da je gotovo. Ne mogu da verujem da je na taj način presekla. Možda je to dokazivanje neke ljubavi, na bolestan način. Ne znam zašto inat, zato što meni treba možda duže malo da se saberem i prihvatim neke stvari. Već me je ranila, a sada još i ovo. Ubila me je, dokrajčila. Video sam nas i napolju, zato mi je sada bezveze. Sebi sam dao šansu, sada svi mogu da se prave pametni. Svega sam bio svestan, ali sam sebi dao motivaciju, da opstanemo. Mislim da sve ovo govori o njoj... - odgovorio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga