AKTUELNO

Iskren!

Upravo na televiziji Pink je počelo još jedno izdanje radio-emisije "Amnezija". Voditelj i urednik ove emisije je Bane Čolak koji se potrudio da svojim pitanjima i rubrikama dobije sve odgovore naših zadrugara kojima će sve isterati na čistac.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku radio-emisije, Bane se osvrnuo na aktuelna dešavanja iz ove nedelje, te pozvao Dalilu i Dejana Dragojević da budu njegovi prvi gosti koji su u ovoj nedelji šokirali ceo region svojim pomirenjem i prisnim ponašanjem.

Dok su se bivši supružnici spremali za gostovanje, Miki Đuričić je želeo da uputi javnu poruku svojoj supruzi:

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da kažem svojoj ženi i detetu da ne dolaze za Novu godinu, da se ne blamiraju, nije vam mesto ovde. Ako se ja blamiram, nemojte vi - rekao je Miki.
Što se tiče Dalile i Dejana, da kažem, sinoć je došlo do pomirenja javnog. Ja sam rekao da imam potrebu da nađem kontra argumente za nekoga koga svi osuđuju. Njegovi prijatelji su se okrenuli preko njega već sada. Šta mene boli uvo ako je ona njegova sreća. Nije vreme da se mi sad svađamo u ovoj prazničnoj atmosferi. Ja sam video da je on nikad srećniji - pričao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu: 

Autor: N.V.