AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U toku su "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naredni koji je nominovao bio je Stefan Mihić:

Foto: TV Pink Printscreen

Jako su zanimljivi za komentarisanje. Oni su iste osobe, izuzetna drskost, bezobzirnost, mnogo lošeg su rekli o meni. Imaju i pozitivne strane, dva velika manipulatora. Za vas ne možemo reći da ste pametni. Nominujem Dalilu - bio je kratak Stefan Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je sledeći ustao da nominuje:

Car ne treba da vređa svoje devojke. Ne znam šta da kažem tu ,od sjaja do očaja. Više ne bih ništa rekao za Filipa, mislim da je to dovoljno - započeo je Mića svoje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je u jednom trenutku raskrinkao sve poglede Maje Marinković i Filipa Cara. Nastala je opšta pometnja!

Dalila ulazi u neke probleme. Stvari koje su vidljive ja podržavam. Što se tiče mira i pomirenja ništa specijalno i ništa novo. Dalila se pogubila, to što je uradila je najgore od nje, ima vremena za pokajanje. Da li je lagana i petljala ne znam ali to će se videti. Šaljem Cara - završio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.V.