AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Mensuru Ajdarpašiću.

Zašto imaš potrebu da Milici braniš da raskine sa tobom, počeneš da je ucenjuješ i govoriš da ne može da raskine kad ona poželi? Šta želiš tima da postigneš, ona iako te ne voli ne može da te ostavi, jer joj ti sedneš na kičmu

Foto: TV Pink Printscreen

Ona te raskide doživljava neozbiljno, ne shvata težinu te stvari, činjenice, namere, ja se svađam sa njom, ubeđujem se... Evo, nek ona odgovara. Raskid svake sekunde nije rešenje problema, to ona radi, ne ja - rekao je Mensur.
Neću više da se opterećujem ovim odnosom, neka bude kako bude, baš zato što njega ne zanima. Ako ti iz dana u dan ne odgovaram, šta ćeš, jesi li na silu sa mnom? Hoću da ućutiš, to hoću od tebe - urlala je Milica.
Vidi kako se ona ponaša. Guraš sebe u dno - nastavio je on.
Kad imamo bespotrebne svađe, ja kažem zašto bismo bili u odnos, on na svoju stranu, ja na svoju. A nekad iz inata kažem - rekla je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona će da me otera sebe tim - rekao je Mensur.
Onda idi. Ja neću da budem u odnosu sa njim - govorila je Milica.
Ona se ponaša bahato, misli da je kul to što ona radi. Ja joj i dalje pružam pažnju, ali ona ne zna da je ceni. Ovo njeno je budalaština teška - govorio je Ajdarpašić.
Onda nećemo da budemo u vezi, šta ćeš sa mnom, j*bem li ti sunce? Bude li nastavio ovako još 15 dana... Nećemo ni da budemo zajedno - uzvratila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.