AKTUELNO

Nisu mogli da se suzdrže!

U toku je glasanje za zadrugara koji ima najviše samopouzdanja, a

Za mene imaju najviše Gruja, Sandi i Mića - rekla je Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu je Dejan. Na drugo mesto ću da stavim Čolaka, s obzirom da sve ovo izdržava. Na treće mesto ću da stavim Marka Osmakčića - rekao je Zola.
Prvo bih da odaberem MAteju. Dečko se zad***ljava u veceu i gleda se u ogledalu. Deško je preopterećen svojim izgledom. Druga je Matora, vidim da trenira, prelepa je. Irma sanjaj da ću te imenovati, vidim da si izbečila oči, ali bih ja odabrao Sanju moju - rekao je Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Glasala bih za Dalilu i Cara, Maja mi je više nemoćna i dodala bih Miću - rekla je Ana.
Matora ima najvieš samopouzdanja, jer se ne libi da priđe devojci, pa i meni. Druga osoba je Janjuš, a treća osoba je Marko Osmakčić - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mošljenju, neki ljudi ovde glume samopouzdanje. Dalila i Car su prvo dvoje koji imaju to neko samopouzdanje i treća osoba je Matora - rekao je Čolak.
Osoba sa najviše samopouzdanja je Dalila, Mensur, trudi se, i Marijana - rekla je Milica.
Ja neću nabrajati ove bez razloga, nego one koje imaju životno iskustvo i karakter. Po meni je broj jedan Marko Đedović, osoba za koju sam ja nekada prebacivala program kad počne da priča, a sada je to totalno drugačije. Mića mi je na drugom mestu i naravno Jovanu - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga