AKTUELNO

Deniz im je oduševljenje!

U toku je glasanje za zadrugara koji ima najviše samopouzdanja, a Sandra Rešić je dobila reč:

Mića, Đedović Dalila - rekla je Sandra.
Samopouzdanje iz nemoći ću odabrati, a to su Car, Dalila i Maja. Što se tiče Maje, nje mi je žao, jer da ima veliko samopouzdanje ne bi sumnjala u sebe i u svoje izbore - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Po meni je samo samopouzdanje pozitivna stvar, čvrst stav i nepokolebivost, kad je čovek presiguran u sebe. Za mene su Marko Đedović, Lepi Mića i Matora prečvrste osobe i sigurni su u sebe - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je toliko Maja Marinković nesigurna u sebe, daje auto sugestiju, ali prikriva tu nesigurnost. Marko Đedović, Lepi Mića i Cimi (Deniz). Volim tvoje stavove i kako braniš sebe i svoje stavove - rekla je Matora.
Ko god plače taj nema samopouzdanja, ko god trči u prodavnicu nema samopouzdanja ni sigurnost u sebe. Samopouzdanje je ravna linija za sve stvari u ćivotu. Nema kukanja, plakanja i svega ostalog. Po meni imaju samopoudanje Deniz, Marko i Dalila - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nekako samopouzdanje delim u dve kategorije. Kad je čovek siguran u sebe na normalan način i to nekakvo samopouzdanje sa nekim pokrićem, gde je nešto pokazao i uradio. Đedovića ću navesti jer je pozitivan. Na drugom mestu za mene je Zola, staložen je i normalan. Na trećem mestu navešću Filipa Cara - rekao je Marko.
Ja bih rekla i za Mensura da ima samopouzdanje. Navešću Irmu, svesna je da su svi zaljubljeni u nju i da sve zna. Drugo mesto mi je Deniz. Treće mesto mi je Dalila - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene samopuzdanje mora biti pozitivno, a sve ostalo mi je probijanje straha i lečenje kompleksa. Bez premca bih naveo Đedovića, Matoru i Lepog Miću - rekao je Mihić.
Rećiću da najviše samopouzdanja ima osoba koja je donela lažno du*e ovde. Lažno du*e su nosile Sanja i Mima, ali pre ću staviti Mimu koja je utripovala da je to dobro da nosiš - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj dala, ona ga je oprala i ostavila tu - ubacila se Sanja.
Navešću i Marijanu za koju se ne zna da li se zove Marijana. Takođe, nova zadrugarka Nevena ima mnogo samopouzdanja kad je došla iz Njujorka i došla ovde u Zadrugu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nije vreme da u šest ujutru se neko takmiči u nivou testosterona - rekla je Nevena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga