AKTUELNO

Ne mogu da se slože!

U toku je emisija Pitanja novinara. Novinarka je postavila pitanje Milici Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš kada ti Mensur kaže da si uličarka? - pitala je predstavnica sedme sile.
Ne zanima mene to, ne slušam. Ne opravdavam ništa, ali i ja njemu svašta kažem u svađi, tako da se ne opterećujem oko toga - kratko je rekla Milica.
Nikad joj nisam rekao da je klošarka, nego sam govorio da se ne ponaša kao uličarka - dobacio je Ajdarpašić.
Ti je vrlo često vređaš - navela je novinarka.
Neka bude tako kako vi kažete - izhjavio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to ne može da dotakne, dotiču me druge stvari. Ne volim kada govori da ga ne volim, kada govore mnoge stvari koje nisu istinite - nastavila je Milica.
Zanima me kako to nije uličarka, kada nekome želiš da uriniraš po stvarima, kada nekoga pljuješ? Mislim da Mensur nije omašio - ubacila se Tara.
Ne želim da demantujem neke stvari, ali jedino što me dotiče je kada čujem da ga ne volim ili da ga mrzim, jer znam da je sve suprotno od toga. Trudim se koliko mogu a na kraju ispada da ništa nije dovoljno - dodala je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da ponovim, nikada nisam rekao da je uličarka, nego joj govorim da se ne ponaša tako. Ne osvrćem se mnogo na ono što govorimo u sred svađe. Ne verujem u mnoge stvari koje govori, tipa kako ne bi bila ni sa kim da nismo zajedno. Dosta toga kažem u nervozi i besu, a dosta toga i ona meni. Nije u suštini ni bitno. Ne mislim da bi bila sa svakim, ali mislim da ono što govori nije istina, jedino što ja mnogo to grubo kažem- rekao je Mensur.
Mnogo je ružno to što radiš. To je problem, što on uvek bolje zna neke stvari o meni - rekla mu je Milica.
Ti se sad svađaš sa mnom? Nikada u životu nisam rekaoto što priča. Ne mogu da verujem da ne bi bila ni sa kim, a rekla je da je planirala vezu ovde. Neka bude da ja nju vređam neka bude kako god. Ja nju vređam samo kada moram, nikada svesno i namerno. Videćemo da rešimo neke stvari, na najbezbolniji način - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

U kojim situacijama ne dobijaš poštovanje od Milice, šta je ono što ti najviše smeta? - pitala je novinarka.
Mi smo mnoge stvari rešili, ali mnogo je žučnija u našim svađama. Nervira me kada joj kažem da prestane ona ništa. U mnogim situacijama pokušava da me nadmaši, a trebalo bi da shvati da je muškarac preko puta nje, a ne da bude kabadahija, ili vojskovođa. Nekada se ljuti, duri, nastaje haos za najbanalnije stvari koje pitam ili kažem. Ne mogu svih detalja da se setim detaljno koje su to situacije, ali znam da ih ima. Ima tih situacija i u kojima me poštuje...Mlada je i teško je njoj neke stvari objasniti, ne želim da se nadmećem sa njom ko je boli ili gori - odgovorio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto misliš da te ne voli? - nastavila je novinarka.
Nekada stvarno to pomislim. Deluje kao da sve radi na silu, kao da joj je sve mučno, ne znam. Možda nema dovoljno energije, možda je lenja, ali nije to ta strast kao kada želi kafu ili kada nema cigare. Nije svakoga dana isto, nekada pruži manje pažnje nekada više - odgovorio je Mensur.
Misliš li da ona može da se promeni ili da će sve na kraju bitri uzalud? - pitala je novinarka.
Ona sazreva... Da li je ovo Milica koja je zaista ovakva ili je sve suprotno od ovoga, videćemo. Dovodim u pitanje i samog sebe, da ne bude samo Milica. Suština će na kraju biti jasna. Više puta mi je rekla da je poenta da ona mene poznaje a ja nju ne - odgovorio je Mensur.
To kažem kada se pravi pametan i kada misli da sve bolje zna od mene - dodala je Veselinovićeva.
Nije mi jasno, čudna je. Kao da je neke stvari muče, kao da nešto krije, kao da je nešto tišti a ne želi da kaže. To mislim jer mi je nejasno da tako jedna mlada devojka nema zainteresovanost, ili je ne pokazuje koliko bi trebalo, ne znam - nastavio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga