AKTUELNO

Iskren o svemu.

Emisija ''Gledanje snimaka'' je u toku, a voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip na kom su zadrugari imali priliku da vide razgovor Zole i Nevene o njihovom odnosu.

Marko Janjušević Janjuš je dobio reč, kako bi prokomentarisao klip:

jedini problem je što je ona njemu rekla da je zaljubljena u mene. Bilo bi ružno da kažem da ona nije nešto uradila ili dobacila. Desilo se na žurci, gde je ona popila, gde smo Zola i ja stajali, ona mi je namigivala i dobacivala. Da su se sviđali jedno drugom, jeste tako i nema potrebe da ako joj se sviđa Zola, da radi neke stavri. Ako misli nešto ozbiljnije sa njim, te stvari ne treba da radi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola i ja smo imali neki razgovor pre žurke, gde je on meni rekao da bi voleo da se ponaša kao neko ko je slobodan. Čista spr**a. U toku dana ništa ne radim - rekla je Nevena.
Zola je imao odnos sa Miljanom u nedelju, a ona je brzo uletela u celu tu priču. Nisam ja mislio nešto između mene i nje, nego nje i Zole - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je ustao kako bi prokomentarisao aktuelnu temu i odnos Zole i Nevene:

Mislim da Nevena pravi jednu grešku, a to je da pokušava da se opravda. Ako imaš ozbiljne namere prema njemu, za tebe Janjuš onda više ne postoji. Broj dva, to što si rekla da si zaljubljena u Janjuše, kad si to rekla? - pitao je Mića.
Kod bazena, pre mesec dana - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nemaš nikome da polažeš račune, kome se ti pravdaš budaletino jedna. On je kriv zato što je bio u vezi - nastavio je Mića.

Lazar Čolić Zola je dobio reč:

Rekao sam da me uopšte ne intresuje prethodna veza. Dešava se između nas poljubac i spontani ulazak u vezu. Dešava se da primećujem neke stvari, na koje sam joj skrenuo pažnju. Ako ti kažeš da ti se ja sviđam, šta tebe briga da li sam ja raščistio neke emocije iz odnosa. Čoveče ja nisam sa Deniz ništa radio od kad sam ušao u odnos sa tobom. Dešava se da ja želim da budem otvoren prema njoj i ona prema meni. Ako ona i dalje simpatiše Janjuša, to mi je okej, ali smatram da nije čista - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš o Čaprićki ima taj stav od početka, sad su pred brak - našalio se Milan.
Treba da ima poštovanja i da bude maksimalno iskrena. Ponaša se prema meni idealno i ne želim da taj odnos bude nešto što ne treba da bude. Smatram da me u nekim momentima, da me nekad slaže - nastavio je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga