AKTUELNO

Ovo će izazvati haos!

"Igra istine" koju su zadrugari sami organizovali se nastavila u pabu. Stefan Krstović Krle je pre toga otkrio da je spavao sa Marijanom Zonjić, a nije hteo da otkrije ime još jedne učesnice sa kojom je spavao, zbog toga što, kako tvrdi, sa njima je uvek bio i neki oženjeni muškarac. On je nastavio da ispituje Anđelu Đuričić.

Da moraš da budeš sa nekom osobom iz kuće, a da nije Mateja? - pitao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne moram ništa, ali eto, rekla sam od početka, ne postoji nijedan drugi muškarac, sad ne postoji ni on - odgovorila je ona.
Sve to znamo, ali ko ti je simpatičan? Ko ti je najlepši u kući posle Mateje? - pitao je Krle.
Meni je on najlepši, nikad neću navesti nekog drugog, prosto ne mogu. Već sam jednom rekla ko je pored njega najlepši. Mateja, pa posle njega najnormalniji, ne najlepši... - nastavila je Đuričićeva.
Moj drug (Stefan Karić) - dodao je Krle.
Da, to sam i rekla već, to sam i njemu rekla pre par dana. Krle, znam da postoje devojke iz kuće, imenuj, sve sa kojima si se dopisivao pred ulazak u Zadrugu - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se ni sa jednom dopisivao, a samo mi je jedna slala poruke. Samo Vanja me je zvala - dodao je Krle.
A sa Olgom? - pitala je Mia.
Nikakvo dopisivanje, samo sam je upoznao kad je bila sa Dinom. Vanja mi je prva slala poruke da dođem u sobu. Sa Mijom sam se dopisivao, Marijanom, sa Viki sam se dopisivao, ona je bila sa 7 mojih najboljih drugova, samo ja sa njom nisam bio. Ne mogu da kažem druge, jer sam sa njima bio. Sa Viki nisam imao s*ks, da sam imao, ne bih je spomenuo - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje su druge sa kojima si se dopisivao, ima još, nisi iskren - rekla je Anđela.
Kako si ti bila iskrena, tako ću i ja. Neću da kažem još te dve, jer će odmah da ispadne da su to one sa kojima sam spavao - dodao je Krle.
Mićo, za tebe pitanje, za koga smatraš da su tri najveće k*rve napolju, a ovde glume device - nastavio je zadrugar.
Ja mogu samo da kažem iz pretpostavke moje, ovako, smatram da su sve liberalne i slobodne, nemaju dovoljan broj godina da shvate šta je dobro, šta loše, a za druge boli k*rac. Ko bi mogao da bude spolja, a ovde glumi da nije. Siguran sam da su Anđela i Čaprićka čiste kao sunce. Za Anu kažu da je to, ona kaže da nije. Za Marijanu kruže priče, ona kaže da nije. Viki kaže da je to. Meni je nasumnjivija Milica. Tolike priče se vežu za nju, samo iz karantina pet priča. Ja njoj ne verujem ništa, jedna je od glavnih da se za nju ništa ne zna - govorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.