AKTUELNO

Izgoreo od besa!

Gledaoci su takođe glasali za najlicemernije zadrugare, na drugom mestu našla se Maja Marinković, a na prvom njen izabranik, Filip Car:

Posle onoga što se desilo sa Dalilom, ovo je potpuno očekivano - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina, Car je mnogo toga govorio, a radio potpuno suprotno. Ja sam veću ljubav video kod Dalile i Cara, nego kod Maje i njega - složio se Miki.
Ja sam se zaljubio i iskreno ušao u vezu sa Dalilom, a sada kad sam video neke stvari, sada sam licemeran - pobesneo je Car.
Ako voli Dalilu, odnos sa Majom je veoma licemeran. Ja sam naveo i Maju i Cara, jer mislim da su oboje licemerni prema Dalili i Janjušu i da su iz inata u vezi - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo istine, znao je da sa Dalilom mora ići do kraja, Maja mu je legla kao kec na jedanaest da izađe iz ove bolesne priče. Šta je sa Dalilom mogao, morao ju je oženiti. Na silu je izašao iz odnosa sa Dalilom... Ja još nisam video da je neko raskinuo sa Majom, a da je ona prihvatila - objasnio je Miki.
Složio bih se sa Đedovićem. Borio se za Dalilu, a onda ušao u odnos sa Majom, sam ulazi u neraščišćene odnose. Ispada licemeran, kao i tokom izlaganja, verovatno mu se izlaganja svuda razlikuju ili mu se ne podudaraju sa delima. Mislim da mu je svaki korak licemeran - komentarisao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo prema tebi i Maji ispao licemeran u nekim situacijama, bezrazložno, to je jedina istina - rekao je Filip.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga