AKTUELNO

Haos!

Ovonedeljni vođa je Saša Cvetković - Sale Luks. On je upravo završio svoju podelu budžeta, svim zadrugarima je u lice rekao šta misli o njima i time napravio opštu pometnju među ukućanima.

Vođa je reč za komentarisanje budžeta prvo dao Banetu Čolaku:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebi dao mali budžet da vidim kako ćeš reagovari, pa sam te uzeo za omiljenog, ovde ljudi imaju različito mišljenje o tebi. Pokazao si da si pravi prijatelj i ljudima, dao si mi reč i ruku prijateljstva. Nemam nameru da ti zameram neke stvari. Matori i Deniz si trebao da daš veći budžet - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tebe tiče, na početku smo imali okršaj ali dobro, hvala ti za tri hiljade, posle deset malih budžeta zadovoljan sam. Bio si iskren prema svima, složio sam se sa tobom za old tajmere. Jedva čekam sutra žurku da pokidamo - rekao je Dino.
Ja sam za tebe institucija, ti ćeš nekoga da ponižavaš. On zna ko zaslužuje old tajmer. Za mene je Sandi institucija performansa, ti druže nisi za rijaliti - pričao je Mihić Dinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Po meni katastrofalna podela budžeta, pola reči nisam čuo. Pokazao je nepoštovanje prema nama i gledaocima. Govori se iz oči u oči na četiri oči. Ja sam došao da budem stabilan i miran kakav sam i napolju. Kada sam pobedio na mister zadruge video si šta je pobedilo - drao se Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.