AKTUELNO

Haos!

Upravo je završeno još jedno izbacivanje. "Zadrugau 5" je zauvek napustila Lorna Pratnemer, ona je bila u duelu sa Dalilom Dragojević koja je odnela ubedljivu pobedu!

Vreme je da zadrugari započnu "Mićinu igru istine"! Lepi Mića je prvo pitanje postavio Stefanu Mihić:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatraš da te Đole namerno provocira - glasilo je pitanje.
NIje bitno ko kaže, nego šta kaže. To što radi nije simpatično. Kako vreme prolazi, osećam se sve lošije zbog toga što to ne radi. Pružio sam mu ruku. Narod sve vidi, on mene provocira. Par puta me je hvatao za polni organ, meni to nije ni malo prijatno. To nije okej. On to ne treba da vrati, provocira me. Da li namerno ili ne, ne znam. Uzelo je maha - pričao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni prvi vređao roditelje, napao si me u pabu, bili smo u budžetu, hranili smo te. Izjavio si da ćeš da nas siluješ. Ti ovde ne poštuješ ni mrtvo ni živo. Ja molim advokate da reaguju - govorio je Đole Vip Kralj.
Ja neću više da trpim da on mene pipka za polni organ, ja te molim da me ne pipaš, da me ne kuneš, da mi ne skidaš gaće - govorio je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Đoleta, zašto muškarci imaju problem sa Anđelom - glasilo je pitanje.
Fran, Dino su ljubomorni na vezu Mateje i Anđele. LJubomorni su na to kada ona provodi vreme sa njim, a oni su navikli da treniraju sa njim. Postoji mogučnost da su gejevi - rekao je Đole.
Izaberi šta hoću da ti je*em - dreknuo se Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.