AKTUELNO

Jedva čekaju sina!

Alen i Maja Hadrović važe za jedan od najskaldnijih parova koji su proistekli iz nekog rijalitija, te je njihova veza opstala i nakon izlaska iz "Zadruge". Iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, oni su svoju vezu krunisali brakom, a uskoro očekuju i prinovu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ni to što je u devetom mesecu trudnoće Maji nije smetalo da se lepo provede sa Alenom u izlasku. Bivša zadrugarka je istakla da se savršeno oseća, bez obzira što je ostalo još malo do samog porođa. Hadrovići su pričali o roditeljstvu, "Zadruzi" i šta im je sve donelo učešće u istoj. Na pitanje ko će biti strožiji, ona ili Alen, Maja je bila iskrena.

Sudaramo se što se tiče toga. U trenutku kad sam ja stroga, on je popustljiv. On je dosta emotivan i uvek popusti, ali ja ne baš. Mislim da ću ja biti stroža - kaže Maja.

Alen je otkrio da mu ne pada teško buduća uloga oca.

Stvarno mi prija ova uloga i oko nje što se brinem i oko našeg Akija, i Vuka koji dolazi. Jedva čekam da se ostvarim u ulozi oca, iako negde već jesam uz njenog sina - rekao je Hadrović.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

S obzirom da su jedan od retkih parova koji su ostali zajedno posle "Zadruge" i postaju roditelji, na sve to gledaju kao na dobitak.

To je veliki dobitak, ali rijaliti kao rijaliti ne mogu više da smislim. To je kao čistilište u koje si došao da bi stigao do lepih stvari - ispričao je Alen i otkrio kakvi su im poslovni planovi:
Juče smo kupili veliku kuću na Kosmaju, pravimo spa centar sa bazenom i to ćemo da iznajmljujemo. Sve se to iz rijalitija izrodilo - priznaju Alen i Maja, koji su jako uzbuđeni zbog prinove i otkrivaju da ima malo straha sa Alenove strane, dok je Maja potpuno spremna za porođaj, koji će biti prirodnim putem.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Autor: P.R.