AKTUELNO

Šok!

U toku je glasanje za najlicemernijeg zadrugara, reč je dobila Milana Šarac.

Prva osoba janjuš, druga osoba je Viki. Treća osoba je Stefan Mihić - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je glasala Viktorija Mitrović.

Za mene su Dalila, Filip i treća osoba Gruja. Zavlačila je Dejana, Filip Maju, Čaprićku i Maju. Gruja ženu i Mimu, ali mi nije žao i treba - govorila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Maja Marinković.

Koliko promašenih tema. Janjuše moram da te navedem. Neću da ulazim u rasprave, ali to je stvar koja je mene u životu najviše zabolela. Znaš kako si se poneo prema meni, ostavio me sa 30.000, ne znam da li postoji nešto licmernije - govorila je Maja.
Mogao bih da argumentovano odgovorim, ali ne želim da se raspravljam - dobacio je Janjuš.
Tema je završena, neću potezati - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga osoba Dalilaprema Dejanu, suviše je komentarisati. Ne znam da navodim drugarice, Viki i ti si sinoć ispala - rekla je Maja.
Ja sma samo htela da je povredim, to sam rekla u besu. Htela sam da ti napakostim jer sma čula da me zoveš oštećena - pravdala se Viki.
Ja o Maji mogu da pričam milion stvari, ali nikad nisam u životu čuo da to radi. Ne bih joj to rekao ni u najvećoj svađi - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Jovana Tomić Matora.

Smatram da je neiskreno pružanje ruke Irme i Dalile, sa obe strane. Smatram da Viki i Marijana, mnoge stvare se rade da olakšaju. Mislim da joj nisi oprostila i da joj to pamtiš. Neiskreno si joj oprostila
Nisam oprostila, prihvatila sam izvinjenje. Meni je bitno da se ona sama pokaje - dodala je Viki.
Imaš kvarne postupke, ne prema meni. Viki mi je rekla da nije vezana za svoju proodciu, a ustali smo jer smo mislili. Htela si da napakostiš Marku i sve nas si ubedila. Treće mesto mi je isto lično, Gruju sam mnogo gotivila. Gruja mi je bio kul, popričala sma sa njim, dolazio je često. Jednu noć sam mu se poverila, on je meni pričao o njegovoj deci, stvarno sam osetila, iako nisam roditelj. Nisam mogla da verujem kad sma videla sliku... Nije normalno tri večeri pred slavu da mi pričaš, a kad dobiješ pričaš to. Ne zbog žene, nego zbog dece. Kažeš da se istopilo, pokušavam da razumem, na stranu što si dvoličan prema Mimi. Šta ja Janjuš sve uradio, ali kad priča o Kruni, nikad ne ostanem imuna. Niko ne može da mu ospori kakav je oridtelj. Zapitala sam se da li si bio iskren - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga