AKTUELNO

Žestoko!

U toku je glasanje za najlicemerniju osobu, reč je dobio Marko Osmakčić.

Postao samtoj osobi konkurecija ili trn u oku. Neko ko ovde predstavlja ili bolje rečeno prodaje čast, ljubav i stav. Legitimno je nemati stav, pricim i ljuab, ali nemoj da mi se foliraš na drugu stranu. Neko predstavlja moral i pažnju prema svojoj devojci, vernost, a sutra će ta osoba proći koje kakve splavaruše i glumiti šmekera. Ima se*ualne odnose u dnevnom terminu, meni je to licemerno. Priča o stavovima, a prvi se gura u trgovinu. Gura partnerku kod frieza, a vama prodaje čast i moral. Radim sve transparentno, ima averziju prema fejkarama. Mensur Ajdarpašić je prva osoba. Irma je druga, ne samo u odnosu sa Dalilom, nakači se, a posle pita za keks. Treća osoba neka bude Mima, načim ulizivanja, brani stavoe prijateljice na rođendanu, a iza leđa je kanališe - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Martina Petrović.

Prva osoba je Dalila u odnosu prema dejanu. Druga je Irma u odnosu prema dalili, pričala mi je da je folirant i najveće zlo i da ću tek da je upoznam. Treća osoba je Gruja, osoba koja ne zna šta želi, sedeo bi na dve stolice, ali zbog kamera nije moguće - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Bane Đokić.

Prva osoba je Dalila prema Dejanu, bez imalo griže savesti i empatije. Druga osoba je Irma, koja mi je govorila o Dalili, nisam mogao da veruje šta sve čujem, o njoj i Dejanu. Mislim da je jako opsednuta i da joj nikad nije bila prijatelj. Mene je isto uvredila, imamo komunikaciju, ali ja preko toga ne prelazim. Ti meni jeis bila zanimljiva, ali sa mnom si završila. Ne možeš da me prekineš, mnogo si glupa, tvoj glas je dosadan. Treća osoba je Gruja, znam da je u dubini duše dobra osoba i čovek. Poznavajući njegovu porodciu nisam znao da imaš takve odnose sa ženom, ispao si loš i mislim da si pogrešio. Mislim da si licemeran jer se po ćoškovima vaćariš i ljubiš - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Lazar Čolić Zola.

smatram da bih bio licemeran da nisam davao sve od sebe i pokušavao da taj odnos bude idealan. Dao sam sve od sebe i trudio se da bude sve dobor među nama. Spontano se desilo to što mi se desilo. Bilo bi licemerno da je sve bilo idealno, kao Dejan što je bio prema Dalili, a ja nisam bio idealan. Što se tiče licemernih osoba ja ću navesti Sandru Rešić, kao i ti mene što si navela, nema nameru da ulazim u konflikt. Kad je Dalila bila u vezi sa Carem ti si bila neko ko je retko pričao protiv nje, čak i kad si rekla da se ne slažeš nisi bila žustra, kao nakon njenog izlaska i veze i prilasku Dejanu. Promenila si ponašanje i tek tada pokazala pravo mišljenje o njoj. Kad su ona i Car imali konflikt žustro si skočila da braniš Dalilu, to je bilo u njenu korist. Kad se desila situacija između Dejana i Dalila nikad nisam video da se tako unosiš. Druga osoba je Marijana Zonjić. Ispala je licemerna prema Viktoriji, najviše kad su se desile reči koje je izgovrila njoj, dobacivala Marku i pokušavala da stupi u komunikaciju sa njim. Treća osoba je sa kojom sam dobar, ali me nervira sa stvovima, toje Stefan Mihić. Sebe ne treba da dovodiš u situaciju, koliko god neko da govori katastrofalne reči. Kao tvoj drug imam pravo da kažem da ne podržavam takve stvari, ali ako je on prema tebi loš i prvi te vređa, ti sebe ne treba da dovodiš u takvu situaciju i da vređaš njega - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga