AKTUELNO

Nije je štedela!

U toku je glasanje za najvećeg licemera, reč je dobio Stefan Mihić.

Zamolio bih za malo oažnje, neko ko mi vređa porodicu najstrašnije. Ja sam zgrožem koliko loših ljudi na jednom mestu, ja zo nikad nisam video. Vi ste toliko nevaspitani i vulgarni. Sramota me je da budem deo grupoe kaošto je ovaj Đole. Ovo je dno dna. Izgovarate gnusne uvrede i spominjete porodice. Prva osoba je Đole, Sanja Grujić, bila je dvolična u nekoliko situacija i treća osoba Irma, osoba koja govori dosta o sebi - govorio je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila MC Aleks.

Irma naravno, od karantina, pa do danja današnjeg. Broj dva moram Filipa, prvo prema Marku, pa prema Maji, Čaprićki, dalili i tako u krug. Treća osoba Dalila, prema Dejanu. Moram da se složim sa Markom što je rekao za Viki, treba da poradi na sebi i poradi na nekim stvarima - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je glasala Sandra Rešić.

Kad je u pitanju prva osoba apsolutno je to, prvenstveno prema meni, pa i prema ovom dečku, Dalila. Nisam je uvredila, povredila niti uradila da bi se to dešavalo. Posle mene je Dejan, gde posle svega što se desilo, stoji ovde i traži razumevanje od strane nas ili izvinjenje od Cara. Stoji vrlo ponosno Dejanove reči koje je izgovarao, ima razumevanje za sebe, a ne za njega. To je najlicemernije što može da postoji. Drugi je Filip Car zbog svega što je uradio sebi i drugima. Sve što radi od odnosa, ljubavi, fascinantan je postao. Što se tiče treće osobe, tu je Maja, razmišljam da li nju da navedem ili Zolu. Lazar Čolić Zola možemo da ga posmatramo kao Dalilu, imao je odnose, pitoa je Miljanu da se uda za njega, a onda je samo presekao. Sve što se sada dešava amnestira ga od svega što smo govorili. Milica i Mensur imaju katastrofalne svađe i onda ustau i prave se da je sve u redu. O Maji da ne govorim, kad sam je prošle godine pitala da li jesrećna rekla je ne, sinoć isto. Stvaiću Zolu na treće mesto - govorila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Saša Todorović.

Ne mogu da spavam već par dana, otkako sma imao sukob sa Carem. Po*ičkarali smo se opasno, nije do cigare, nego sam ga gledao očima i pružio mu ruku. Je*ali su mi kevu i Fran i ostali. Verovao sam da mi je Car pružio ruku, ali kad sam video kako je Dalili pružio ruku, isto kao Dalili, a posle dva dana je opet pi*karao. Stidim se samog sebe što sam to uradio. Nevena ti ili lupaš kontru Janjušu ili hoćeš da ostaneš u rijalitiju. Prvo mesto je ubedljivo Dalila, drugo mesto Filip car, katastrofa šta čovek radi. Ona napravi Dekiju, a njoj napravi Car. Ona se vraća Dejanu, on glatko odbija, a kad Car zaplače ona bi mu se vratila - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga