AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

U toku je glasanje za najvećeg licmera, reč je dobio Petar Vasić.

Najlicemernije osobe su Filip Car, druga Dalila i treća Gruja - rekao je Vasić.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je glasao Dino Dizdarević.

Dalila je za mene broj jedan prema Dejanu, Car prema Maji, Čaprićki, pa prema Dalili... Ne znam više ko je sa kim bio. Broj tri je Gruja - rekao je on.
Ne znam kako ću da izdržim sve ovo, ja na pojam ljubavi, vi pojma nemate, ne znma na koji način je doživljavate. Ja nisam glavni akter, ali sam raznet na 100 komada - ubacio se Mensur.
Aktari su izraženi licmeri, ima nas blažih koji ne dolazimo do izražaja. Danima ne možemo da spavamo - nastavio je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je glasao Marko Janjušević.

Irma, nisi licmerena, ti si najomraženija. Nemaš ni jednu dobru osobinu. Ono što je Dalila, ti si omraženija od nje. gruja stigne mu slika, a on kaže da nema nikakva osećanja. Posle sat vremena kaže da ga je prošlo. Mina isto, budaltina. Ova Maja se bar borila, ti si mutava kao pokisla kokoška. Neću da pričam o ovoj(Maja) koja je tragedija svih tragedija. Filip Car je najveći licemer prema meni. Puštam i neću da se mešam. Maja prema meni, baš iz razloga što je čovek rekao kako se ponašala dok smo ona i ja bili zajedno - govorio je Janjuš.
Ti nemaš pravo glasa nakon svega što si mi uradio. Ja vidim tvoji dobru nameru kad su naše svađe u pitnaju, ali uradio si mi gore stvari. Kad si mi uplatio 30.000 i ostavio me kao klošarku, ispao si najveći licmer - ubacila se Maja.
Kako da ne, neka bude, ne zanima me. Na trećem mestu je Dalila, ajde što je uradila šta je uradila, ali da posle svega neko drugi bude kriv i da ima opravdanje da i dalje pljuje njega, nikad mi neće biti jasno. Baš juče jedna situacija i govori mu šta on njoj radi, nisam video u životu - nastavio je košakaraš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga