AKTUELNO

Nova žučna rasprava!

Milica Veselinović odgovorila je Mensuru Ajdarpašiću na kompletno izlaganje i komentarisanje njihove poprilično turbulentne veze:

Možda ga i ja podsećam na Zadrugu 3 i njegovu bivšu devojku. Ne znam zašto u svakoj svađi sa Filipom mora da se spomene Mina. Videla sam i na klipovima da uvek Mensuru pominje Minu, nisam čula da ju je Mensur prvi spominjao. Jesam nervozna kad sam bez cigareta, to je istina, ali dešava se, utiče to na nas, drska sam tada, krene svađa. Tu je i ljubomora, nisu cigarete ogroman problem. Pokušala sam jednom da budem sama, ali nisam znala šta da radim sama sa sobom - priznala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Daleko od toga da on mene guši, nisam ja budala da sve to trpim, nema toga. Ja mogu da odem i sednem sa nekom devojkom, tu nema problema stvarno - dodala je ona.
Sve što se pričalo u vezi Maje i Marijane govori da je on drugačiji nego ovde, da se ne ponaša baš tako. On se ne prezentuje ovde isto, što je možda i bolje - komentarisao je Car.
Ne radim istim intenzitetom neke stvari kao vi. U odnos sa Majom i Marijanom sam ulazio u odnos tako kako sam ulazio, oboje smo bili zainteresovani samo za to. Ti se sa mnom nikada ne možeš meriti, ja ti ne dozvoljavam da vodiš dijalog sa mnom - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga