AKTUELNO

Šok za šokom!

Nakon potresne ispovesti Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola ustao je, kako bi demantovao dugogodišnju bivšu devojku:

Konstantno je ovako bilo od mog ulaska ovde, ona je meni to stalno prigovarala. Vrlo dobro se zna šta je bilo između nas. Pokušava da opravda i opere sve svoje postupke, koji su bili nenormalni, molio sam je da ne radi te stvari, da pravi budalu od sebe i mene. Želi da sve prebaci na mene, kako sam ja sve sad dokazao. Šta je trebalo? Obećala mi je da će se drugačije ponašati, ona je kretala iz čista mira da me psuje, psovala mi je pokojnu tetku, baku, majku... Psihički me je uništavalo to, gde sam ja bio prošle sezone, kada je radila sve ono što je radila? Za sve sam uvek ja bio kriv. Čista istina je da nije ona nikad rešavala moje probleme. Činjenica je da smo često kockali sa njenim novcem, ali sve prebacuje na mene - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno sam želeo svadbu, mislio sam da će tada imati drugačiji odnos, ali je ona otišla kod psihijatra i došla sa drugačijom pričom, sve je palo u vodu. Mogu još uvek reći da imam emocije prema njoj i da nisam ravnodušan. Ona je želela da upravlja sa mnom, da odlučuje da li ću ja ići na cigaretu sa Janjušem, da li ću se ja družiti sa Carem... Nisam želeo da pristanem na neke stvari. Mene ništa ne čeka napolju - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislio sam da Zola neće lako izaći iz ovog odnosa sa Miljanom, jer je upao u taj vrtlog. Kod Miljane je problem ta posesivnost, ja ne vidim tu neku patnju i emociju. Zola je njoj ovde iskazao poštovanje na mnogo načina. Meni su Zola i ona podjednako dragi, iako sam sa Miljanom proveo više vremena i ovde i van. Nisam video ono što ona govori, znam da je uzimala novac i od Zole i od mene, ostavljala nam je račune, nisam video da je ikada banke dala. Video sam nju da se trese da ide u kazino, napravila je njemu neke probleme sa ljudima. Ona je uzimala novac od nekih vlasnika, zalagala telefone, sve da bi kockala. Sputava ga u svemu, to je ono što sam video i ovde. Ko bi trpeo Miljanu ovakvu? Pa, niko, ni za dva miliona - potvrdio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga