AKTUELNO

Ovo su samo neki od fotografija i snimaka koji su vas oduševili i nasmejali do suza!

Omiljena rubrika ljubitelja ovog rijaliti formata "Viraliti" , ovoga puta je posvećena trenutno najaktuelnijim zadrugarkama, koje svojim učešćem ostavljaju bez daha publiku a tako i kompletnu javnost. Njihovi turbulentni odnosi, brutalni sukobi, teški emotivni brodolomi inspirišu fanove, koji svakodnevno na kreativan način pokazuju neku njihovu drugu stranu! Dalila Dragojević i Maja Marinković su glavne akterke današnjeg izdanja "Viralitija", kao i Sanja Grujić koja sve češće oduzima dah svojim izjavama!

Foto: Pink.rs

Maja Marinković kao neko ko je izuzetno poznat po svojim plastičnim operacijama, privlači pažnju publici svojim raznim tranformacijama iz sezone u sezonu. Verni fanovi su napravili zanimljivu šalu na njen račun i pokazali kako je ona 'evoluirala' kroz vreme! Neverovatno, zar ne?

Foto: Instagram.com/ uvijeno

Dalila Dragojević, nakon kraha braka i raskida veze sa Filipom Carom, inspiriše mnogobrojne fanove na društvenim mrežama svojim ponašanjem i facijalnim ekspresijama. Ovoga puta iskoristili njenu fotografiju kao prikaz svakodnevnice kroz koju svi prolazimo.

Foto: Instagram.com/ uvijeno

Maja Marinković, još od prošle sezone poznata po svojim replikama, koji su mnogi od nas počeli da koriste tokom svakoga dana i u novoj sezoni Zadruge ruši internet svojim izjavama. U čestim svađama sa Filipom Carem, njeno obraćanje njemu postalo je pravi hit! Jedan od najsmešnijih trenutaka je momenat kada ga je pronašla u radiju nakon duge i mukotrpne potrage po velelepnom imanju.

Video: Pink.rs

Jedna od najpotresnijih situacija i najtežih do sada u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija na Balkanu je svakako razvod braka Dalile i Dejana Dragojevića. Mnoštvo situacija se dogodilo dok se brak zvanično nije prekinuo, te je zadrugarka prolila more suza i dobijala podršku od većine zadrugara kako bi što lakše podnela stresan period. Jedan od trenutka koji je prošao najzapaženije je kada je Petar Vasić teši na neki svoj način, što su fanovi procenili kao situaciju koja se svima dešava kroz život. Jedan od najimpatičnijih klipova je u nastavku ovog teksta.

Video: Pink.rs

Takođe, jedna od zadrugarki koja često ukrade šou svojom pojavom, iako ne želi previše da se ističe je Sanja Grujić. Mnogi bi rekli da je jedna od miljenica publike, jer svojim izjavama uvek nasmeje gledaoce, ali i te kako iznenadi i svojim pametnim izlaganjem. Dokaz da Zadruga nije samo zabavni, već i edukativni format je svakako i sledeći video koji kruži internetom i jedan je od najgledanijih.

Video: Pink.rs

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: Jovana Matić Đokić

#Zadruga