AKTUELNO

Kratko i jasno!

U toku je emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem, voditelj je dao reč Sanji Grujić, pa zamolio i ostale zadrugare da nastave niz nominacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Dalile, njoj sam već rekla najružnije što sam imala. Isto tako sam rekla i lepe stvari. Nikada nisam podržavala vezu sa Filipom, zamolila bih je da prestane da bude kapetan svog broda. Imaš Dejana koji treba da ti bude primer kakvog muškarca treba da imaš pored sebe. Ovakve scene ti ne trebaju, prestani da se ponižavaš i gledaj sebe - govorila je Sanja.
Radiću na tome da više nemam takve reakcije - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je od samog starta sa mnom bio dobar i divan i moraću da pošaljem Dalilu u izolaciju - dodala je Sanja.
Dalilu šaljem, Dejana ostavljam - kratko je rekla Marijana Zonjić..
Brak im je bio jako lep, iznenadila sam se njenim ponašanjem. Izgledala je kao primer žene kako treba da se ponaša neko u braku, sada vidim da je shvatila neke stvari. Trebalo je da joj bude jasno sa kim ulazi u vezu... Što se tiče Dejana, sa njim sam okej, nikada se nisam mešala. Mensur i ja sa njim imamo lep odnos, emotivan je i rastrojen. Ostaviću njega, šaljem Dalilu - izjavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je toga rečeno. Dalila je dominantna, pametna, elokventna, ali jako bahata i drčna. Naš lični odnos je korektan, jako je poštujem. Nasuprot njoj, sličan karakter, ali jako povučen i miran. Vi ste meni kao brat i sestra, mislim da ćete na kraju biti ponovo zajedno. Želeo bih da budete srećni, pa kako god bilo. Sačuvaću Dalilu - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislila sam da nikada ovo neću uraditi, ali eto došlo je do toga, čuvam Dejana, šaljem Dalilu - nominovala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Dekija, od prvog dana imamo super odnos, odmah da kažem nisam ni na čijoj strani. Ovo ni sa čim nije zaslužio, ali ga čeka tek svetla budućnost i verujem da ćeš uspeti. Uvek si dobrodošao kod mene i Mateje u radionicu. Što se tiče Dalile, svesna je svega, šta joj sada da joj govorim. Verujem da je njena porodica uz nju. Ako joj bude trebalo išta ja sam uvek uz nju. Meni kadar ne treba. Poslaću nju u izolaciju - rekao je Dino.
Dalilu šaljem - kratko je rekao Đole kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga