AKTUELNO

Iskreno o svemu.

U toku je emisija Gledanje snimaka, zadrugari komentarišu odnos Dalile i Cara nakon snimka njihovog ljubavnog odnosa. Milan Milošević je dao reč Saletu Luksu.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše sam se družio sa njima. Oni su dve strele, ako ne postoji kompromis, nema ništa od toga. Dejan je bio meta. Ono što bi Caru uradila ona je uradila sve Dejanu. Jeste se Car menjao, ali i ona je. Ima dosta toga što je jače od nje, koliko god da je ona moli, ne može da izdrži. Ustane, ujede Mensura, ujede ovog ili onog, takva je osoba. Iz tog razloga smo se i mi posvađali, meni je glupo da je vređam, imam pregrš uvreda, ali imam sestru, drugačiju to gledam. Trulo mi je, ne bih se spuštao na taj nivo - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaljubljenoj ženi, da joj neko govori ovakve uvrede, ostavila bi oca i majku. On kada vređa je najviše nemoćan, ali sve te uvrede stvarno jesu katastrofa. Mislim da je Car neko ko je uspeo da raskine sa njom, nego je uradio šta je uradio iako se ne plaši ničega. Ne mislim da je prevarant na snimku, ali mislim da je prevarant sada. Navodno se sve pretvrorilo u pakao posle svega, a zamenio je odnos za šta? Sve je gore ovo sada od onoga što je imao sa Dalilom. Filip je taj koji ne može da podnese pritisak - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga