AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Milanu Šarac.

Da li je Grujin pokušaj da pobegne, zbog trebe, konačno uverio da te voli ili su neophodni još neki dokazi? Hoćeš li prestati da mu teraš inat? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da nije hteo da pobegne zbog mene, neka on kaže - odgovorila je ona.
Došlo mi je do ivice pucanja, ne znam više ni ko sam, ni šta sam... Zbog svega što mi se dešava. Ne znam šta radim, ni ko sam zapravo - dodao je Gruja.
Ovo je čista foliraža! Do pet sati mu ništa nije bilo potrebno, niko ništa nije pominjao, ona je bila na svojoj strani, on na svojoj. Ne znam zašto dajemo na značaju, Mima je završila juče u krevetu kod Pekija. Šta trezan misli, pijan govori, on nije napravio rekaciju. Ja sam mu rekoa da je posmatra i da će jedan Mimin korak biti njegova tri - ubacio se Mihić.
Cele noći je gledao kako igraš sa Pekjem, govorio mi je da li ja vidim šta se dešava i šta se radi. Video je kako je Mima komunicirala sa Pekijem preko kreveta - dodala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci da nisi korektan prema drugoj strani, traži poziv i reci kako se osećaš - govorila je Matora.
Rekao je da želi sa ženom da razgovara u četiri oka, da vidi na čemu je sa njom. Ja sa Grujom pričam i mi komentarišemo reč lojalnost, on čovek ne zna gde bije - otkrila je Tara.
On je najveći folrant - nastavio je Mihić.
Meni priđe par ljudi i kažu kako on njima veruje i da želi da se jvno izvni ženi, meni priča totalno drugačiji priču... Ja sam pričala sa Pekijem, bilo mi je zanimljivo... Kad smo legli on je mene hteo da zagrli i da spavmao zagreljni, ja sam rekla da ne želim sve dok on ima ženu - govorila je Mima.
Ja sam se ženi izvinio i rekao da je najpravednije da ostanem sam

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga