AKTUELNO

Dramatično!

U toku je porodični sastanak, a reč je dobila Miljana Kulić.

Imam problem juče je eskalirao verbalni konflikt, počeću od Mikija. Oprostila sam mu, ali nisam zaboravila. Nisam zaslužila da mi vređa porodicu i govori mi da ne volim svoje dete. Ja sve mogu da izdržim, 150 vas da mi se nakači na grbaču, ali moj advokat ima ovlašćenkje i sve što može ovde u izgovoreno meni... Imam sam problem sinoć sa Carem, govorio je da mi je dete umazano u čokoladu. Pored toga što je Car vređao moju porodicu i gađao me predmetima iz pušionice. On je koristio priliku čim Maja izašla iz kuće da dođe do Luksa koji je spavao, a Dalila je bila u položaju i stavljala je stvari iza kreveta, a on se smejao na vratima spavaće sobe. Zamolila sam Maju da to ne prenosi filipu, ne da se ne bih zamerala, nego sam joj rekla u poverenju. ku*va, ku*vinjski postupak, izdala me je i napravila svađu. Sinoć je Filip vređao mene i moju porodicu, ja sam rekla da uživaju u čarima fizičke ljubavi. Ne praštam više nikome ništa, nisam ja Bog da praštam - govorila je Miljana.
Zatekli smo te Maja i ja golu u etno selu, pijanu, dete te je budilo. Drugi dan si ostavila dete samo i otišla da kockaš. Ti i tvoja mama ste mi ostavile račun koji sam ja platio 700 evra. Punomoć dajem tebi i tvojoj mami, da mi tvoj advokat pop*ši ku*ac. Čuvao sam tebe i tvoje dete da ne napraviš nešto. Koji problem imaš da nazivaš Maju ku*vom? Prošle godine sam te trpeo, ove godine neću - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da si folirant, Matora neka se kači, nisi ni prva ni poslednja. Aleks je folirant koji želi priču, Sanji nije ni do kolena. Mateja nije dozvolio da ga oralno zadovolji, posle se prešaltala na Matoru - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga