AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Stefan Karić je dobio reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi prokomentarisao trenutni haos koji se odvija oko Dejana Dragojevića.

Ovako, ja mislim da Dejan pokazuje da ima emocije prema Dalili jer smatra da ju je Car povredio, sad hoće da se osveti Caru, navodi da se gledaju, da bi ga Maja napala. Mogu da stavim glavu na panj da hoće da vrati Caru sve to - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ja šta Caru da vraćam - rekao je Dejan.
Šta nema, uzeo ti ženu - dodao je Karić.
Onda je još bolesniji i kvarniji. Da li je normalno da dok je ona srećna, želi da je učini nesrećnom, a kad je nesrećna, i on je nesrećan? - smatrao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je sama i nezaštićena - govorio je Dejan.
Pa ti si hteo da bude sama i nezaštićena. Prićao si dok je bila u vezi da gleda Karića. Svakim svojim istupanjem, gde sam te podržavao, si to radio. Ali ako ne možeš da iskontrolišeš svoje emocije, nemoj to da radiš osobi koju voliš - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada su me napadali i jedno i drugo - rekao je Dejan.
Sto puta si dobacivao, indirektno si je survao na dno - rekao je Đedović.
Ništa od ovoga se ne bi desilo da mu se nije izvinila, tu mu je napravila sataraš od mozga, kreće cirkus za mesec dana - dodao je Zola.
Ti sad izdvajaš moje stvari iz rasprave sa njima, moraš da napomeneš prošlost, ako hoćeš da povežeš sa sada - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Što, da ne izgubiš neke poene? - pitao je Đedović.
Nisam ja sam od sebe peckao za Karića - dodao je Dejan.
Darko te je pitao da li bi dao šansu Dalili, ti si rekao: "Ne, ne verujem" - prokomentarisao je Milan.
Sad je sve jasno - poručio je Đedović.
Tumačite kako hoćete. Ovde može svašta da se desi, sedam meseci, šta da nas stave u sanduk dva sa dva. Nepredvidiva je stvar. Stvari koje moje srce radi nemaju veze sa mozgom - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači tvoje srce te tera da budeš loš prijatelj, znači Dalila je bila u pravu da nas ne podnosiš. Što si mi se izvinjavao kad si mislio da nisam u pravu? - rekao je Đedović.
Jer sam imao potrebu, bilo mi je krivo - govorio je Dejan.
Znači i sa mnom u odnosu si "Jadan mali Deki", jer se izvinjavaš za stvari za koje misliš da nisam u pravu. Mnogo me voliš i izvinjavaš za svari za koje si u pravu - rekao je Marko.
A ti mi zabadaš nož u leđa - nasmejao se Dragojević.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.