AKTUELNO

Sve bliži ljubavnom odnosu!

Nakon što je sa Janjušem porazgovarao o njegovom odnosu sa Majom Marinković, novinar Darko Tanasijević podigao je i Sandru Čaprić, pa upitao Janjuša da uporedi ove dve zadrugarke.

Kada uporediš Sandru i Maja, kakvu sliku imaš? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se porede. Ja sa Čaprićkom još nisam u vezi, nismo u ljubavnom odnosu, totalno su dve različite osobe, niđe veze. Ne mogu da ih poredim. Neću da pričam Maja je katastrofa, ali ne mogu da se porede. Videćemo šta će biti - govorio je Janjuš.
To se ne zna - dodala je pevačica.
Po čemu se razlikuje i izdvaja od svih devojaka? - pitao je Tanasijević.
Da se ne uvrede ostale, ali Sandra je zrelija od većine ovde, ima dobru karijeru, imaće još bolju. Fizički izgled, jedna od najbolje građenih devojaka ovde. Lepa devojka. Umerena, kulturna, to je za sad što sam najviše primetio - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni prija njegova pažnja, prema meni je super. Ne želim neke pritiske, biće sve normalno, kako ide, samo od sobe - dodala je pevačica.
Tri dana si uživala u tituli carice, a kako ti sad dopada sad ta titula kraljice? - pitao je Darko.
Nismo još ušli u vezu, Nisam znala da imam tu titulu, porazmisliću o tome, zanimljivo je - rekla je Sandra.
Iskreno mislim da me iskorišćava u dosta situacija, te njene promocije njenih pesama, već u subotu razmišlja koju pesmu u petak da pustim, kad joj tražim kafu, kao da tražim bubreg - dodao je Janjuš kroz šalu, pa nastavio:
Imamo dovoljno godina da sve funkcioniše kako treba, pa makar i kroz drugarstvo - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.