AKTUELNO

Filip Car na meti zadrugara.

U toku je emisija Nominacije sa Darkom Tanasijevićem. Fran Pujas je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako... Meni je sve ovo bilo za očekivati od Filipa. On voli da bude u problemima, mora nešto napraviti takav je. To je njegova životna navika, da je napravio dobre stvari nije. Maja je simpatična, luda je. Proveli smo devet meseci zajedno prošle godine i ni jedno se nismo posvađali. Poslaću Cara jer sam sa njim imao svađe - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko Tanasijević je podigao Mateju Matijevića i dao mu reč.

Dobro veče svima, svedok iz Beča govori. Ne znam koliko je za televiziju da pričam o detaljima. Maju poznajem od Zadruge 3, mislim da je ko prijatelj izuzetna, ali nije takva u ljubavnim odnosima. Nije biti lako Majin partner, što smo svi videli svojim očima. Znamo kako ona postupa u određenim situacijama, ko voli nek izvoli, da li će mu baciti patike kroz prozor ili će da nokautira nekog, svašta može da se desi. Ona mi je super prijatelj i ovde i napolju. Filipa radi zabranjeno voće i situacija sa Janjušem ga je radila. Tako i ovde mu je Dalila radila jer je bila zabranjena. Ne sumnjam da mu se svidela, ali dosta toga ima da voli izazove jer eto ona je bila udata. Prema meni je uvek bio fer i korektan. Bila je situacija u Beču kada sam čuo šta je pričao o meni, dok sam ja bio u sobi pored, tako da sam čuo njegovo lepo mišljenje o sebi. Nikada se nismo svađali...Ne mislim da je lepo da vređa žene... Poslaću Filipa u izolaciju, više poznajem Maju - govorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća na redu da kaže svoju nominaciju bila je Anđela Đuričić.

Što se tiče Maje, imamo lepu komunikaciju, uvek mi se lepo nasmeješ. Povezano smo preko moje dve drugarice, mislim da nije bio problem u njima nego u njemu. Da nije bila Čaprićeva bila bi neka druga, da nije Dalila bila bi neka treća... Sigurna sam da si dobar čovek, čujem da svi to tvrde...Nadam se da ćemo imati dobar odnos. I Filip je povezan sa mojim drugaricama, rečeno mi je da je gospodin u vezi, poslaću njega - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Anđele, voditelj je dao reč Banetu Čolaku.

Krenuću od Cara, ne mjislim da je previše kriv jer su devojke imale prilike da ga upoznaju ako ništa drugo iz rijalitija. Kada uđu u odnos sa njim posle im je kriv đavo. Smatram da je kriv posle odnosa možda, preko noći donosi neke odluke, što mislim da nije dobro, ali on je takav. Ne želi da bude ostavljen ili da bude žrtva. Mislim da je namerno ušao u vezu sa Sandrom jer je posumnjao da je Maja napolju sa nekim. O vezi sa Dalilom sam već govorio, nisam mislio da će uspeti, ali nisam verovao da će tako brzo da se desi. Nas dvoje imamo lep odnos, inspirativan mi je za radio... - rekao je Čolak.
Što se tiče Maje, uvek smo bili u dobrim odnosima. Imali smo par svađa, gde je ona branila drugu stranu, ali ništa to nije bilo ozbiljno. Sa mojom Ivanom je u odličnim odnosima, ja to cenim. Maja je ljudina i džek i ne mogu da je pošaljem u izolaciju - nastavio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga