AKTUELNO

Iskrena ili ne?

U toku su Nominacije sa Darkom Tanasijevićem. Sledeći zadrugar koji treba da iznese svoj stav i pošalje nekoga u izolaciju je Sandra Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče moje pesme, moja je i naravno da ću ja uvek biti unikat. Što se tiče Maje, ja nju ne poznajem i ne mogu da imam loše mišljenje, čula sam da je dobar čovek i verujem, da je tako. Danas sam čula da sam seljančura, ali ja nju neću nazivati pogrdnim imenima. Ko je njena interesna sfera da li Car ili Janjuš, to mene stvarno ne zanima. Ona ima neraščišćene račune sa Carem, ali ne smatram da sam ja kriva ili Dalila, to treba sama sa njim da raščisti. Kada je ušla pružila mi je ruku i ja to poštujem. Zaista nemam zle namere iako mi je rekla da će mi se revanširati kad tad - rekloa je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da to što ponekada da te zagri želi da te odvoji od Janjuša - pitao je voditelj.
Ne mislim, ona se meni nasmeje milo. Vidi se da je ona pile jedno malo, ali da se samo pravi da je opasna - nasmejala se Sandra.
Zašto je Maja toliko dobra prema tebi, a ti si prisna sa Janjušem? - pitao je Tanasijević.
I Dalila je dobra sa mnom, ovo je luda kuća, sve je to simpatično. Ovo što se desilo između mene i Filipa ne može se nazvati vezom, mi smo se poljubili samo par puta. On je čekao da raskine, ali sam mu ja samo pomogla. To je bio neki smešan odnos i jedna velika greška - rekla je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostavila me žena, ponizila me - dobacivao je Car.
Shvatiće ona jednoga dana da je pogrešila i da treba da mi se izvini - rekla je Sandra.
Nikada nisam dala ni jednu reč za nju napolju, nisam izjavila ništa ružno čak sam i rekla da je on kriv. Jedino mi je bila kriva što me je spominjala i nazivala falcifikatom, bez potrebe - dodala je Maja.
To je bila provokacija za Filipa to nema veze sa tobom, kada budeš imala direktan problem to je onda drugo - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si promenila mišljenje o Sandri? - pitao je Darko.
Ne bih se bavila tom temom, jer je ona sada dobra sa Janjušem, iz poštovanja prema Filipu, ostaću po strani, tako je najbolje - rekla je Marinkovićeva.
Car ne zna šta radi i koga voli. Ne znam da li voli sam sebe, nemam mišljenje o njemu, jednom me vređa drugi put me brani, ne znam šta da kažem. Sačuvaću Maju jer sam uvek na ženskoj strani - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga