AKTUELNO

Pale maske!

Zadrugari su pogledali snimak razgovora Milane Šarac Mime i Nikole Grujića Gruje iz garderobera, gde otvoreno pričaju o svom odnosu nakon čega je ona plakala kao malo dete. Voditelj je dao reč Banetu Đokiću.

Ovo gledamo svaki dan, on to radi da bi nama izazvao reakcije. Ali ja nemam nikakvo mišljenje o njemu. Njegova žena ima zdravstvene probleme zbog njega, on važi za kockara, alkoholičara, ku*vara. Ovo je sve Viki rekla. On hoće karijeru, želi kadar, on sve laže, a ova devojka se zaljubila - rekao je Bane.
Stalno ovo radiš, radio si ovo meni i sa Tarom. Iskreno, mislila sam da igraju igru, ali sam kasnije videla da imaju neke emocije. Nakon svega ustane i kaže da nema nikakve emocije prema njoj, ko se na to ne bi slomio - navela je Viki.
Ovo što radi je jako providno, kako ona može da zna kako je njegova žena sada, ovo su gluposti - dodao je Mihić.
Rekla sam da su mu to godinama zamerali, da se kockao, čak je i on sam to priznao. Mislim d a je ovo predaleko otišlo i da mora ovo da se preseče, ako ne želi problem sebi da napravi - govorila je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj ti meni da pretiš, ti gledaj sebe i svoj život - vikao je Bane.
Niko nije vredan suza, on je čovek koji je radio na psihijatriji, pritom ima više godina od nje, tačno zna kako se ponaša. Ne treba sebi to da dozvoljava, treba da se sabere i da prekine sve ovo sa njim. On bude sa njom pa posle toga šalje pozdrave ženi. Mislim da se i ti lomiš i da si ti emotivno nestabilan. Videla sam da ona plače i to meni nije normalno da se toliko kida zbog nekoga ko nije iskren - nastavila je Viki.
Svaki put kad je popio, svaki put kad se nešto desilo, on odmah ide kod Mime - rekla je Sandra.
Filip Car je rekao da je video da se njih dvoje ljube - izjavio je voditelj.
Pogrešno sam video - opravdao se Car.
On traži nove izgovore, nove svađe, samo da bi dobio vreme i da bi izazvao neku našu reakciju - dodao je Car.
Ovo za bolest moje supruge je čista glupost, ona ima gastritis i to je sve - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne laži, tvoje žena je u bolnici jer su tebi dolazili kamataši na kuću. Tebi Lilja nikada ne bi dozvolila da se ovako ponašaš u rijalitiju. Dužan je pare, ali ne znam kolilo. Mi živimo kuća do kuće, znam da je bila u bolnici, sve se to sazna. Ku*varluk, piće i kockanje je ogla da ti oprosti, ali ovo ovde ti neće oprostiti - nastavila je Mitrovićeva.
Nije nikakvo foliranje sa moje strane, i Mima je osetila da se nešto dešava. Da treba da se prekine treba, jer radimo pogrešne stvari. Postavljamo neke nove granice pa onda prekršimo. Meni je potrebno vreme da vidim da li ova priča vredi da znam treba li da ostavim to nešto što sam godinama gradio. Rekao sam već da ja nju ne zaslužujem - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga