AKTUELNO

Marko otvorio karte!

U toku je emisija Gledanje klipova sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su pogledali klip Dejana Dragojevića iz pušionice gde pred svima peva pesmu 'Nije za nju čovek ko ja, za nju je čovek da je psuje i bije'.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasno je ovde da su u pitanju Filip i Dalila. Nema šta da se pravimo budale, pošto je Dejan pi*kica koji je voli, a sa druge strane je dečko bokser koji je psuje - rekao je Đedović.
Niko se ne seća sitnica, ja sam prvi rekao da je niko neće voleti kao ovaj čovek - dobacio je Car.
Različiti su sistemi vrednosti ovde, on ispada homić i pi*kica, ali žene imaju poremećene sisteme, pa Car ispada pravi muškarac. To su pravi tipovi, a ne ovi što su dobri i fini. To je tako kod polumozgaša - govorio je Đedović.
Ona ima ponos, ona će zaplakati, ali neće praviti haos. Greše, ja znam šta joj je u glavi i drugačija je, neće nikada napraviti glupost. Sutra će ustati, našminkati se i biće kao nova, nismo svi isti - dodao je Car.
Ja samo kažem na šta smo aludirali, gospodo odlučite se šta je pravi muškarac, da li pi*kica koja poštuje ženu ili onaj koji puni. Trebala je da bude jaka, da sačeka, da nema odnose, da se ne upušta, da prvo razmisli o svemu- nastavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga