AKTUELNO

'Izabrao sam da budem najgori' - izjavio je Filip Car.

Zadrugari su pogledali klip gde Dalila Dragojević otvara dušu zadrugarima, nakon saznanja da se pomirio sa Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Dalila itekako mirna, ovo je razmišljanje o tome šta će ta kaže. Ne znam da li je trenutno stanje ili nada da će se pomiriti. Mislim da je ona neko ko bi ga odario ovom klupom najradije, kad je ona onako na Dejana reagovala. Ako meni neko kaže mirno prihvata činjenicu da je on sada sa Majom, to je takva laž. Ona bi njemu sada grkljan iščupala sada da može. Tačno je ovo sve što je rekla u klipu, to je trenutni osećaj, ali ono što bi uradila sada je da bi ga ubila na mestu sa sve Majom, nemojte da se za*ebavamo. Mogu da razumem da je i njoj stanje šoka, ali da je ovo njena iskrena emocija, ne - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, da čujemo tvoj komentar? - rekao je Milan.
Nemam komentar. Ne bih šta bih rekao, evo reći ću da se slažem sa izglanjem Sandre Rešić. - rekao je Filip.
Ona govori sa velikim razočarenjem. Slažem se sa Sandrom za većinu toga što je rekla. Dalila bi njemu oprostila i ovo kada bi on hteo da bude sa njom, nažalost je tako. Kao što bi Dejan njoj oprostio tako bi i ona Caru. On ne može da bude lagan sa svima i da mu je sa svakom okej, jer je onda sve to sprdnja. On ima prava da radi šta hoće, krive su devojke koje traže alfa mužjaka pa posle kukaju. Ti sebe predstavljaš tako što dođeš i govoriš o mnogo toga, a ne prezentuješ svoju muškost svojim delima. Pomno pratim šta se dešava i meni izgleda tako. Nemam ništa protiv da te sve vole i gledaju kao Boga, ali veliku štetu nanosiš sebi kao muškarcu. Da li je ljudski ovo što si napravio? - pitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve te shvatam. Nije ljudski, to što sam ušao u taj odnos i to tako brzo. Dejan se meni obraćao uvek sa poštovanjem. Nije mi bilo jasno zašto mi nisu je*ali mater još na početku. Kada sam ušao u taj odnos znao sam da sam neispravan, nema opravdanja. Ubiješ čoveka pa odeš u crkvu Bogu da se moliš. Radim sve svesno a kida me u grudima. Kunem se majkom, meni niko nije rekao da Maja dolazi. Ssamo sam pretpostavljao i imao osećaj da će doći. Vi ste živeli sa nama? Mi smo raskidali više puta u toku dana, strašne stvari su bile i neslaganja, Maja je samo ubrzala proces - govorio je Car.
Neka bude da sam najgori, mnogao sam mnogo toga drugačije, ali sam odabrao da sam najgori. Taj odnos od samog starta nije bio dobar, ali ja sam se zaljubio i uzdizao sam ga od samog starta - nastavio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga